Fotbal international

Incidente bizare la un meci din semifinalele Cupei Asiei! Jucătorii Qatarului atacați cu încălțăminte. Video

30.01.2019 | 00:05
Finalul meciului Qatar - Emiratele Arabe Unite din semifinalele Cupei Asiei a adus incidente bizare pe stadionul din Abu Dhabi
ADVERTISEMENT

Finalul meciului Qatar – Emiratele Arabe Unite din semifinalele Cupei Asiei a adus incidente bizare pe stadionul Mohammed Bin Zayed din Abu Dhabi. Supărați de înfrângerea favoriților și ratarea calificării în finala competiției, fanii din Emiratele Arabe Unite i-au atacat cu diferite obiecte pe jucătorii din Qatar.

Jucătorii din Qatar sărbătoresc unul dintre cele patru goluri marcate în meciul cu Emiratele Arabe Unite
Jucătorii din Qatar sărbătoresc unul dintre cele patru goluri marcate în meciul cu Emiratele Arabe Unite

Conform cotidianului francez Le Figaro, a doua semifinală a Cupei Asiei s-a disputat într-o atmosferă extrem de tensionată, deoarece Emiratele Arabe Unite, la fel ca și Arabia Saudită, Bahreinul şi Egiptul, se află într-un conflict politic din 2007 cu Qatarul, Toate aceste țări îi acuză pe qatarezi că susţin mişcările extremiste şi că se apropie de politica Iranului.

ADVERTISEMENT

A doua semifinală a Cupei Asiei s-a încheiat cu incidentele produse de fanii din Emirate

Echipa națională a Qatarului s-a calificat fără probleme în finala Cupei Asiei, după ce au învins în semifinalele competiției reprezentativa Emiratelor Arabe Unite cu scorul de 4-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Boualem Khoukhi 22, Almoez Ali 37, Hassan Al Heidos 80 și Hamid Ismaeil 90+3, iar în finală vor întâlni vineri, 1 februarie, de la ora 16:00, selecționata Japoniei, care a trecut cu 3-0 de formația Iranului.

Eșecul suferit de echipa națională a Emiratelor Arabe Unite în cea de-a doua semifinală a Cupei Asiei i-a înfuriat extrem de tare pe suporteri, care la finalul jocului au creat incidente aruncând cu tot ce au avut la îndemână în jucătorii Qatarului. La început, ei au aruncat cu sticle de plastic, pahare, cutii şi alte obiecte în fotbaliștii qatarezi, iar când au terminat obiectele avute în mână, fanii şi-au aruncat încălţămintea.

ADVERTISEMENT

Un alt moment neplăcut a avut loc după meciul Emiratele Arabe Unite – Australia, din sferturile de finală ale Cupei Asiei. Un analist sportiv, entuziasmat de victoria favoriților în fața deținătoarei trofeului, a făcut infarct în direct în timpul unei emisiuni televizate. Liga 1 Betano a fost reprezentată la această competiție de fundașul formației Sepsi Sfântu Gheorghe, Daisuke Sato, care a jucat pentru reprezentativa din Filipine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri