INCIDENTE. Dinamoviştii au aruncat cu torţe în steliştii de la tribuna II!

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
20/08/2016, 21:15
INCIDENTE. Dinamoviştii au aruncat cu torţe în steliştii de la tribuna II!

Suporterii formaţiei Dinamo s-au războit cu toată lumea în tribunele stadionului Naţional Arena. Astfel, după ce s-au încăierat chiar şi între ei în cele din urmă ultraşii alb-roşilor şi-au adus aminte şi de rivalii lor.

După cinci minute de la startul partidei fanii lui Dinamo din peluză au aruncat cu torţe în mijlocul suporterilor de la tribuna a doua. Însă una dintre aceasta a căzut şi pe teren, iar Radu Petrescu a  oprit jocul pentru un minut.

Ulterior de la staţia de amplificare a stadionului Naţional Arena crainicul a anunţat că dacă lucrurile se vor mai repeta arbitrul va cere evacuarea ultraşilor dinamovişti.

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×