Sport

Incidente grave după FC Porto – FC Bruges 0-4. Soția și unul dintre copiii antrenorului portughez, răniți de fani

Etapa a doua a meciurilor din faza grupelor Ligii Campionilor au fost marcate de incidente violente. Fanii lui FC Porto au întrecut orice măsură.
14.09.2022 | 18:57
Incidente grave dupa FC Porto  FC Bruges 04 Sotia si unul dintre copiii antrenorului portughez raniti de fani
Suporterii lui FC Porto au atacat cu pietre mașina în care se afla soția antrenorului Sergio Conceicao și doi dintre copiii cuplului, după eșecul din Liga Campionilor 0-4
ADVERTISEMENT

Pentru FC Porto meciul cu FC Bruges 0-4 din Liga Campionilor a fost unul de coșmar, la propriu. Fanii portughezi au atacat familia antrenorului Sergio Conceicao și au rănit-o pe soția și pe unul dintre copiii acestuia.

Conducerea lui FC Porto condamnă ferm manifestările huliganice ale propriilor fani

FC Porto a început prost actuala campanie în Liga Campionilor cu eșec în minutul 90 la Atletico Madrid și cu o înfrângere usturătoare, pe teren propriu, 0-4 cu FC Bruges.

ADVERTISEMENT

Eșecul de pe teren propriu a stârnit instincte animalice în rândul fanilor portughezi. Imediat dup ultimul fluier facțiunile dure ale galeriei ”dragonilor” și-au huiduit proprii favoriți.

De furia fanilor nu au scăpat, ulterior, nici familia antrenorului Sergio Conceicao. Aceștia au aruncat cu pietre în mașina în care se aflau soția tehnicianului și doi dintre copii cuplului.

ADVERTISEMENT

Liliana, soția lui Sergio Conceicao, și unul dintre băieți au fost răniți de cioburi, iar conducerea clubului a cerut sprijinul autorităților pentru a-i identifica pe autori și pentru a-i pedepsi.

”Autorii acestui act sălbatic trebuie rapid identificați. Trebuie să plătească”, a transmis clubul de pe Estádio Do Dragão pe site-ul său oficial.

ADVERTISEMENT

Sergio Conceicao a cucerit 8 trofee în cinci ani cu FC Porto

Tehnicianul Sergio Conceicao, este fost internațional portughez și fost jucător al ”dragonilor”. A jucat la FC Porto doar două sezoane, cea mai parte a carierei de jucător petrecându-și-o în Serie A la lazio, Parma și Inter Milano.

A fost instalat antrenor în 2017 și de atunci a cucerit trei titluri de campion, două Cupe și trei Supercupe ale Portugaliei, fiind considerat unul dintre cei mai de succes tehnicieni din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

În ciuda incidentelor în care a fost implicată soția și doi dintre copiii lui, Conceicao s-a prezentat, miercuri, la baza de pregătire pentru a conduce antrenamentul echipei sale.

În următoarea etapă din faza grupelor Champions League FC Porto va primi vizita nemților de la Bayer Leverkusen, pe 4 octombrie. Cu zero puncte după două jocuri portughezii sunt obligați să câștige pentru a păstra șanse la calificarea în fazele superioare ale competiției.

ADVERTISEMENT