Fotbal international

Incidente grave în Africa de Sud! Un steward e în comă. Video

22.04.2018 | 14:40
Incidente grave in Africa de Sud Un steward e in coma Video
ADVERTISEMENT

Incidente grave au avut loc sâmbătă seară în Africa de Sud la meciul dintre echipele Kaizer Chiefs și Free State Star, din semifinalele Cupei. Supărați pe înfrângerea favoriților, suporterii celor de la Kaizer Chiefs au pătruns pe terenul din Durban și s-au luat la bătaie cu oricine le-a ieșit în cale.

Cel mai ”șifonat” a ieșit un om de ordine care a încercat să oprească un grup de fani. Steward-ul a fost trântit la pământ și lovit cu diferite obiecte. În momentul în care încerca să se ridice de pe gazon el a fost lovit cu piciorul în față și s-a prăbușit inconștient în iarbă.

ADVERTISEMENT

Poliția a folosit gaze lacrimogene pentru a opri violențele în Africa de Sud

Fanii furioși au distrus o cameră a televiziunii care a produs meciul din semifinalele Cupei Africii de Sud, dar și mai multe aparate ale fotografilor. Ei au încercat să ajungă la antrenorul Steve Komphela, considerat principalul vinovat pentru eșec. De asemenea, două mașini din parcarea stadionului au fost avariate.

Pompierii au intervenit la timp și au stins un incendiu izbucnit în tribune. Poliția a folosit gaze lacrimogene pentru a opri violențele, iar componenții celor două echipe au părăsit stadionul la două ore după încheierea meciului. Mai mulți răniți au primit îngrijiri medicale chiar pe gazon.

ADVERTISEMENT

Free State Star s-a calificat în finala Cupei din Africa de Sud, după ce a învins cu 2-0 pe Kaizer Chiefs.

Tags: