Fotbal intern

Incidente grave la un meci din Ialomița. Arbitrul și jandarmii, bătuți de jucători și de spectatori!

09.09.2019 | 19:24
Incidente grave la un meci din Ialomita Arbitrul si jandarmii batuti de jucatori si de spectatori

Niciun sezon fără violențe în ligile inferioare din România. Meciul din Liga a 5-a dintre echipele ialomițene Unirea Sărățeni și Progresul Sfântul Gheorghe s-a lăsat cu incidente grave. Victime au ieșit arbitrul întâlnirii și oamenii responsabili cu ordinea, jandarmii.

Incidente la un meci din Ialomița. Arbitrul și jandarmii, bătuți de jucători și spectatori

Violențele din teren au început cu cinci minute înainte de fluierul final. Liga4.ro scrie că centralul partidei a acordat o lovitură liberă directă în favoarea oaspeților. Acesta a fost moment momentul care a declanșat nebunia. Iritat de decizia oficialului, un jucător de la Sărățeni l-a lovit cu mingea în față pe arbitrul întâlnirii, acesta din urmă acordându-i al doilea ”galben”. Și mai nervos, jucătorul în cauză l-a lovit cu piciorul în burtă. Arbitrul meciului nu a mai stat pe gânduri și a pus capăt meciului.

Arbitrul întâlnirii nu a fost singura victimă de pe arena “Unirii”. După ce meciul a fost suspendat, trei jandarmi care asigurau ordinea publică la meci au fost agresați fizic de suporterii gazdelor.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Progresul Sfântu Gheorghe anunță că meciul va fi câștigat la ”masa verde”.

”Progresul Sfântu Gheorghe câștigă, la masa verde, deplasarea de la Unirea Sărățeni, după comportamentul total nesportiv manifestat față de arbitrul central. Meciul a fost oprit în minutul 85, la scorul de 0-0, după ce decizia arbitrului de a acorda cartonaș roșu a stârnit furia unui jucător de la Unirea Sărățeni. Acesta l-a agresat pe arbitrul central, care a suspendat definitiv partida.”, scriu cei de la Progresul

Unirea Sărățeni riscă și alte sancțiuni
Unirea Sărățeni riscă și alte sancțiuni

Unirea Sărățeni riscă și alte sancțiuni

Comisia de disciplină a AJF Ialomița va decide mâine, 10 septembrie, ce sancțiuni se vor impune după incidentul de la Sărățeni. De asemenea, Jandarmeria Ialomița va continua cercetările și urmează să ofere și un comunicat de presă.