Fotbal intern

Incidente grave la un meci din România! Un oficial de la Șoimii Scrioaștea i-a dat un picior în față unui arbitru

28.10.2019 | 11:54
Incidente grave la un meci din Romania Un oficial de la Soimii Scrioastea ia dat un picior in fata unui arbitru
ADVERTISEMENT

Incidente grave au avut loc duminică la finalul unui meci din Liga 6 din România. În etapa a șaptea din campionatul județului Teleorman, echipa Steaua Roșie Măldăeni a învins în deplasare cu scorul de 2-1 formația Șoimii Scrioaștea, iar acest lucru i-a înfuriat pe oficialii gazdelor.

Incidente grave la un meci din România

La finalul întâlnirii din Liga 6 din România, primarul comunei Scrioaștea, Marian Șefu, și delegatul echipei gazdă, Călin Virgil, au fost protagoniștii unor incidente grave. Site-ul teresport.ro scrie că delegatul celor de la Șoimii Scrioaștea a intrat în vestiarul arbitrilor și l-a lovit cu piciorul în față pe central, nemulțumit de prestația acestuia.

ADVERTISEMENT

După ce l-a lovit pe arbitrul de centru, Călin Virgil l-a luat în primire și pe observatorul întâlnirii. Acesta din urmă a fost scuipat și pălmuit și de primarul din Scrioaștea, Marian Șefu. Pentru a scăpa de furia gazdelor, oficialii partidei din județul Teleorman au sunat la numărul de urgență 112.

Octombrie negru în fotbalul mic din România

După șapte etape disputate în Liga 6, Șoimii Scrioaștea se află pe locul 10 din 12 echipe, cu șapte puncte, în timp ce Steaua Roșie Măldăeni este pe poziția a cincea în clasament, cu 11 puncte. Incidentele de la Scrioaștea nu sunt singulare în fotbalul românesc, numai în luna octombrie mai având loc trei astfel de episoade în ligile inferioare.

ADVERTISEMENT

Meciul din Liga 4 dintre Unirea Pișcolt și Viitorul Lucăceni a fost anulată în minutul 80, la scorul de 2-2, din cauza violențelor produse între jucători și suporteri. Un alt incident grav a avut loc în Liga 4 Cluj, la meciul Viitorul Gârbău – Someșul Dej, când unul dintre jucătorii echipei gazde l-a bătut pe arbitru, nemulţumit de o decizie luată de acesta. Incidente au fost la întâlnirea CSA Steaua și ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului din Liga 4 și a fost nevoie de intervenția jandarmilor.