Fotbal international

Incidente grave la un meci din Vietnam. O jurnalistă a fost arsă de o torță la un meci din campionat. VIDEO

12.09.2019 | 11:35
Incidente grave la un meci din Vietnam O jurnalista a fost arsa de o torta la un meci din campionat VIDEO

Un incident grav s-a petrecut la un meci din campionatul Vietnamului dintre Ha Noi și Nam Dinh, 6-1. O jurnalistă a fost arsă de o torță aruncată din tribune și a fost transportată de urgență la spital. Fanii lui Nam Dinh au introdus multe obiecte pirotehnice pe stadion și au întrerupt meciul de mai multe ori, iar spre finalul partidei au avut o „răfuială” cu forțele de ordine.

O jurnalistă din Vietnam a fost arsă de o torță la un meci

Antrenorul lui Nam Dinh, Nguyen Van Dung, a declarat la conferința de presă după meci că suporterii implicați în violențele de pe stadion nu trebuie confundați cu adevărații suporteri ai clubului: „Suporterii lui Nam Dinh respectă întotdeauna legea și ordinea. Au fost doar niște huligani, care au încercat să ne strice reputația”.

„Condamn toate incidentele petrecute, locul torțelor nu este la un meci de fotbal pentru că sunt foarte periculoase, dar sunt sigur că acțiunea lor a fost premeditată pentru a strica reputația clubului nostru în întreaga țară”, a mai spus tehnicianul. Conducerea lui Nam Dinh a hotărât că va suporta toate cheltuielile medicale de care jurnalista va avea nevoie.

Cảnh sát và CĐV Hà Nội FC nỗ lực đưa nạn nhân bị bắn pháo sáng đi cấp cứu

?? Lực lượng Cảnh sát cơ động phối hợp cùng các CĐV đưa nạn nhân đến bệnh viện cấp cứu kịp thời.?? Theo các bác sĩ, cô gái này bị bỏng lưu huỳnh. Vết bỏng thậm chí sâu tới xương đùi và phải phẫu thuật tới 2 lần để chữa trị triệt để.#goalvietnam #TT

Gepostet von Goal.com Vietnam am Mittwoch, 11. September 2019

Jurnalista a fost dusă la spital și se simte mai bine

Jurnalista a fost transportată la spital și în urma intervențiilor medicilor starea sa a fost ameliorată. Oficialii lui Nam Dinh au vizitat-o pe femeie în spital, după sfârșitul meciului. Suporterul care a aruncat torța nu a fost identificat, însă poliția încă încearcă să îl găsească, în urma înregistrărilor video de pe stadion.

Văn Kiên hoảng sợ trước pháo sáng, CĐV Nam Định gây gổ với nhân viên an ninh

Văn Kiên hoảng sợ trước pháo sáng, CĐV Nam Định gây gổ với nhân viên an ninh.Hậu vệ của đội chủ nhà là người gần nhất với vị trí của các "hooligan" trên khán đài. Rất may khi mà quả pháo được ném xuống sân lần này không trúng vào cầu thủ đang thi đấu trên sân 🙁

Gepostet von On Sports am Mittwoch, 11. September 2019

Revolta fanilor a pornit din cauza rezultatelor slabe ale echipei, dar și din cauza antrenorului pe care îl acuză de meciuri trucate și pe care îl doresc plecat de la club. Spre finalul jocului, fanii s-au bătut cu forțele de ordine, care încercau să-i liniștească.

  • 9 este poziția pe care o ocupă Nam Dinh în campionatul din Vietnam
Tags: