Fotbal intern

Incidente grave la vestiare după Sepsi – U Craiova 0-1! Arbitrul, îmbrâncit de oficialii covăsnenilor, ar fi pus mâna în gâtul unuia dintre ei. Exclusiv

23.08.2020 | 13:44
Incidente grave la vestiare dupa Sepsi   U Craiova 01 Arbitrul imbrancit de oficialii covasnenilor ar fi pus mana in gatul unuia dintre ei Exclusiv
Incidente grave la vestiare după Sepsi - U Craiova 0-1! Arbitrul, îmbrâncit de oficialii covăsnenilor
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe – U Craiova 0-1 s-a jucat în prima etapă a noului sezon din Liga 1, iar meciul s-a terminat cu un scandal de pomină la vestiare. FANATIK a aflat ce s-a întâmplat după partidă, când arbitrul Radu Petrescu a fost atacat de oficialii echipei gazdă.

Din informaţiile FANATIK, oficialii lui Sepsi Sfântu Gheorghe au fost nemulţumiţi de faptul că golul marcat de Elvir Koljic nu a fost anulat pe motiv de ofsaid. Astfel, oficialii formaţiei din Sfântu Gheorghe au tăbărât pe Radu Petrescu, iar spriritele s-au încins rapid.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că în îmbrânceli, Radu Petrescu i-ar fi pus mâna în gât unuia dintre colaboratorii lui Leo Grozavu. Preparatorul fizic a fost extrem de vocal şi l-a acuzat în repetate rânduri pe arbitru că nu a anulat golul lui Elvir Koljic.

Incidente după Sepsi – U Craiova 0-1: înjurături şi ţipete

Stewarzii au intervenit pentru a aplana conflictul, iar una dintre persoanele din staff-ul lui Sepsi Sfântu Gheorghe a fost scos din zonă de cei care s-au ocupat cu paza.

ADVERTISEMENT

Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost extrem de vocal şi l-a înjurat pe Radu Petrescu minute bune.

Leo Grozavu s-a luat de Radu Petrescu după Sepsi – U Craiova 0-1

La finalul meciului Sepsi Sfântu Gheorge – U Craiova 0-1, Leo Grozavu a comentat fazele în care echipa lui ar fi fost dezavantajată. Antrenorul gazdelor a susţinut că trebuia să primească un penalty înainte de golul lui Elvir Koljic, pe care l-a considerat marcat din poziţie de ofsaid.

ADVERTISEMENT

“Cred că am avut un penalty clar în minutul 85, iar faza din minutul 88 cred că nu mai merită comentată. Eu cred că e rea intenție. Nu poți rata o împingere clară și să nu dai fault.

Iar la Koljic, o avea el viteză, dar era la un metru de poartă, iar defensiva noastră la 6 metri. Eu cred că Sepsi a fost cea mai dezavantajată echipă sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

A început un nou campionat, nu vreau să mai discutăm acum, că oricum nu mai putem întoarce nimic. Băieții au făcut un meci bun, împotriva unei echipe care are veleități de titlu”, a declarat Leo Grozavu la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru Lokomotiv Tbilisi – U Craiova: 1,72 este cota pentru “peste 2,5 goluri maracte”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT