Euro 2016

VIDEO ŞOCANT / Portar LOVIT în CAP, meci ÎNTRERUPT 30 de minute

UPDATE 23:10 / Portarul Akinfeev a fost transportat la spital. Doctorul echipei Rusiei a declarat că a fost conştient în momentul în care a fost scos de pe teren, starea lui nefiind una gravă. ...
27.03.2015 | 21:58
ADVERTISEMENT

UPDATE 23:10 / Portarul Akinfeev a fost transportat la spital. Doctorul echipei Rusiei a declarat că a fost conştient în momentul în care a fost scos de pe teren, starea lui nefiind una gravă. 

UPDATE 22:21 / SE REIA meciul de la Podgorica! Akinfeev e înlocuit de Lodigyn. Grafica televiziunilor arată minutul 35, deşi s-a jucat doar un minut pe teren

ADVERTISEMENT

****************

Meciul dintre Muntenegru şi Rusia a fost întrerupt încă din minutul 1 după ce portarul Rusiei a fost lovit în cap de o petardă. Akinfeev a căzut la pămînt şi a primit îngrijiri medicale imediat, moment în care arbirul Denis Aytekin a decis să întrerupă meciul. 

Akinfeev nu s-a putut ridica de pe gazon şi a fost transportat pe targă în afara gazonului. Jucătorii şi oficialii celor două echipe au plecat la cabine şi urmează să se decidă ce se va întîmpla în continuare. Dacă meciul nu se va relua, cel mai probabil, Muntenegru va pierde cu 0-3 la masa verde.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU INCIDENTUL:

Loading the player…

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri