Fotbal international

CALIFICARE după incidente grave la U Craiova – Honved! Pigliacelli, erou la penalty-uri! + Jucătorii s-au bătut pe teren şi arbitrul a fost lovit de o brichetă din tribună! FOTO+VIDEO

01.08.2019 | 22:51
CALIFICARE dupa incidente grave la U Craiova  Honved Pigliacelli erou la penaltyuri  Jucatorii sau batut pe teren si arbitrul a fost lovit de o bricheta din tribuna FOTOVIDEO

Incidente grave la U Craiova – Honved. În minutul 118 al meciului a izbucnit o bătaie generală pe gazon între jucătorii celor două echipe. Fortes a fost împins de un adversar, iar în apărarea atacantului craiovean a sărit Qaka, care l-a lovit pe Batik. De acolo a izbucnit o bătaie generală în care s-au împărțit pumni. Arbitrul a fost lovit de o brichetă și o petardă a explodat lângă el și a fost nevoie de intervenția ambulanței, care i-a acordat timp de mai multe minute ajutor pe teren. Meciul s-a reluat după 30 de minute şi U Craiova s-a impus după loviturile de departajare cu 3-1. Pigliacelli a apărat 3 lovituri de departajare.


UPDATE, ora 22:32. Universitatea Craiova s-a calificat în turul trei preliminar din Europa League după ce a învins la penalty-uri pe Honved cu 3-1. Pigliacelli a fost eroul oltenilor după ce a apărat trei penalty-uri.

Gepostet von Universitatea Craiova am Donnerstag, 1. August 2019


UPDATE, ora 22:30. VEZI AICI LOVITURILE DE DEPARTAJARE


UPDATE, ora 22:25. A intrat arbitrul de rezervă. Meciul s-a reluat din minutul 118. Cele două echipe au plimbat mingea pe teren și centralul a pus punct meciului. Urmează loviturile de departajare.


UPDATE, ora 22:22. Bricheta care l-a lovit pe arbitru a fost surprinsă pe gazon de camerele de luat vederi.


UPDATE, ora 22:20. Fostul arbitru internațional, Ion Crăciunescu spune că arbitrul este singurul care decide dacă partida va continua sau nu:  ”Două lucuri sunt de discutat: arbitrul poate conduce jocul și nu sunt probleme. El e singurul care decide. Chiar dacă nu m-a lovit, eu din punct de vdere psihic nu mai sunt capabil să conduc partida. El trebuie să decidă asta.

Arbitrul de rezervă poate schimba centralul, doar dacă acesta se accidentează. Dacă arbitrul nu va continua jocul, Craiova riscă pierderea meciului cu 0-3. Dacă partida va continua, atunci Craiova scapă”


UPDATE, ora 22:16. Pe imaginile derulate cu încetinitorul se vede cum o brichetă îl lovește pe arbitru, în momentul în care explodează și petarda. Oficialii lui Honved fac presiuni ca meciul să se fie încheiat și să câștige cu 3-0.

Incidente grave U Craiova - Honved! Jucătorii s-au bătut pe teren în prelungiri! Arbitrul, scos cu ambulanța de pe teren, FOTO
Incidente grave U Craiova – Honved! Jucătorii s-au bătut pe teren în prelungiri! Arbitrul, lovit de o petardă și o brichetă din tribună! Ambulanța a intrat pe gazon. Meciul este întrerupt de 30 de minute FOTO+VIDEO

UPDATE, ora 22:13. Arbitrul a intrat la vestiare. Meciul este întrerupt de aproximativ 30 de minute. În acest moment, toți jucătorii sunt pe gazon și așteaptă o decizie oficială.


Incidente grave U Craiova – Honved! Jucătorii s-au bătut pe teren în prelungiri! Arbitrul, la pământ

Arbitrul a încercat să calmeze spiritele, însă din tribună a fost aruncată o petardă care a explodat în spatele arbitrului. “Centralul” nord-irlandez a fost zguduit de petardă, care a explodat lângă el. A fost nevoie de intervenția ambulanței care i-a acordat îngrijiri arbitrului Arnold Hunter.

Incidente grave U Craiova - Honved! Jucătorii s-au bătut pe teren în prelungiri! Arbitrul, scos cu ambulanța de pe teren. FOTO
Incidente grave U Craiova – Honved! Jucătorii s-au bătut pe teren în prelungiri! Arbitrul a fost lovit de o petardă. FOTO

Spiritele s-au calmat după câteva minute și toată atenția s-a îndreptat spre “centralul” Hunter, care a primit îngrijiri lângă ambulanță timp de 9 minute. Corneliu Papură a părăsit banca de rezerve și a plecat la vestiare imediat după ce l-a văzut pe arbitru la pământ.

VEZI VIDEO:

 

După alte 10 minute de discuții între arbitrul Hunter și observatorul meciului, centralul nord-irlandez a fost înlocuit pentru ultimele minute ale jocului cu rezerva Robinson. A fost un meci extrem de tensionat încă din tur.

La Gyor, Bancu și Stephan Acka au ieșit cu capetele sparte, iar la retur “meciul” a început pe străzile Craiovei între cele două galerii, care s-au bătut cu o seară înainte de confruntare. Spiritele au fost încinse și pe stadion. Ungurii au încercat să rupă cordonul de jandarmi și să ajungă la oamenii din peluză. Iar toată această tensiune a izbucnit în prelungiri cu bătaia generală de pe teren în urma căreia cel care a avut cel mai mult de suferit a fost arbitrul Arnold Hunter.