Fotbal intern

Incidente în tribune înaintea derby-ului! Jandarmeria a intrat peste fanii dinamoviști. VIDEO EXCLUSIV

Incidente in tribune inaintea derbyului Jandarmeria a intrat peste fanii dinamovisti VIDEO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cu câteva minute înainte de începerea marelui derby dintre Dinamo București și FCSB au avut loc câteva incidente în tribunele Arenei Naționale.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,90 este cota pentru „1x”. Vezi aici toate cotele!


Incidente în tribune înaintea derby-ului

Jandarmii au fost nevoiți să intre în forță pentru a aplana incidentele din tribune cu doar câteva momente înainte de începerea derby-ului.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști de la tribuna a doua au încercat să meargă peste suporterii ”roș-albaștrilor” aflați în peluză. Jandarmeria a intervenit prompt și i-a oprit de fanii ”câinilor” de la Peluza Sud.

Incidente intre Sud Dinamo si Peluza Nord a FCSB! Jandarmeria a intervenit in forta!

Incidente intre Sud Dinamo si Peluza Nord a FCSB! Jandarmeria a intervenit in forta!

Posted by Fanatik.ro on Sunday, February 16, 2020

FCSB, susținută de Peluza Nord

Galeriile celor două formații s-au contrat prin bannere înainte de începerea marelui derby din etapa a 25-a a campionatului intern.

ADVERTISEMENT

Partida Dinamo – FCSB se joacă pe Arena Națională și după mult timp echipa lui Gigi Becali este susținută de fanii de la Peluza Nord.

Pintilii, emoționat înainte de derby

Președintele Florin Prunea a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK: jucătorii lui Dinamo au primit salariul pe luna decembrie din partea patronului Negoiță înainte de meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, secundul lui Bogdan Vintilă, a vorbit înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB și nu și-a putut ascunde emoțiile, chiar dacă nu va mai trăi partida din teren, cum o făcea până nu demult.

Unibet, susținere pentru Dinamo

Unibet, sponsorul oficial al lui Dinamo, le-a dat o veste bună „câinilor” chiar înaintea derby-ului cu FCSB și a anunțat că vor dona câte 5.000 de euro pentru fiecare 10.000 de suporteri prezenți la derby.

ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan a postat pe Facebook mai multe reguli care să fie respectate cu strictețe la derby-ul cu FCSB: Nu aruncați în teren cu niciun fel de obiecte! Nici măcar hârtie sau cartoane.

ADVERTISEMENT