Sport

Incidente pe străzi, dar și în tribune la Dinamo – Oțelul Galați 1-3. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Video

Întâlnirea Dinamo - Oțelul Galați 1-3 a încheiat etapa a 2-a din Liga 2 Casa Pariurilor, însă în tribunele stadionului de la Clinceni, dar și pe străzi au existat incidente grave.
16.08.2022 | 20:17
Incidente pe strazi dar si in tribune la Dinamo  Otelul Galati 13 Jandarmii au folosit gaze lacrimogene Video
Întâlnirea Dinamo - Oțelul Galați 1-3 a încheiat etapa a 2-a din Liga 2 Casa Pariurilor, însă în tribunele stadionului de la Clinceni au existat incidente grave. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

După o victorie în runda inaugurală, ”câinii” au făcut un joc modest în fața echipei antrenate de Dorinel Munteanu și au înregistrat primul eșec din acest sezon.

Incidente pe străzi și în tribune la Dinamo – Oțelul Galați

Fanii oaspeților au creat incidente înainte și la pauza meciului Dinamo – Oțelul Galați 1-3 și jandarmii au fost nevoiți să intervină în forță pentru a liniști spiritele pe arena din Clinceni.

ADVERTISEMENT

În momentul în care au ajuns la stadion, cei aproximativ 100 de suporteri gălățeni care au făcut deplasarea cu autocarul au început să scandeze împotriva celor de la Dinamo, iar în momentul în care s-au întâlnit cu câțiva fani ai ”câinilor” a început scandalul.

Cele două părți și-au împărțit pumni și picioare în afara stadionului până la sosirea promptă a forțelor de ordine care a pus capăt acestui prim incident de la partida care a încheiat etapa secundă din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Casual România (@casualromania)

Fanii Oțelului, ”gazați” de jandarmi

Conform gsp.ro, a doua repriză de incidente a avut loc la pauza întâlnirii, atunci când ultrașii veniți de la Galați au aruncat cu petarde spre Tribuna 1, acolo unde se aflau fanii dinamoviști.

Jandarmii au apărut imediat în peluza unde se aflau suporterii Oțelului și au stopat incidentele. Pentru a calma spiritele, oamenii de ordine au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene și atmosfera a fost irespirabilă pe stadion pentru câteva minute. Vezi aici imagini cu incidentele

ADVERTISEMENT

În momentul în care jucătorii formației pregătite de Dorinel Munteanu sărbătoreau golul de 2-1 marcat de Laurențiu Maxim, în direcția lor a fost aruncat din tribună un coș de gunoi, care însă nu a rănit pe nimeni. Obiectul a fost scos în afara terenului de un fotbalist al gălățenilor.

Burcă așteaptă un investitor la Dinamo

FANATIK a aflat că Dinamo își va deschide noul magazin oficial în următoarele zile, iar fanii vor putea să își achiziționeze produsele preferate cu însemnele clubului. ”Câinii” se confruntă în continuare cu mari probleme financiare, însă conducerea speră ca odată cu deschiderea noului magazin virtual, fanii să adauge niște bani la bugetul echipei.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a acordat un amplu interviu pentru FANATIK în care a vorbit despre situaţia lui Dinamo. Antrenorul este sigur că va apărea un investitor la club, în opinia sa oportunitatea de business fiind una uriaşă.

ADVERTISEMENT