Sport

Incidente între fani înainte Farul – FCSB, finala pentru titlu. Au intervenit jandarmii. Video exclusiv

Tensiune mare la Ovidiu înainte de partida Farul - FCSB, ce poate fi decisivă în lupta la titlu, iar fanii celor două echipe au creat incidente la stadion.
21.05.2023 | 20:02
Incidente intre fani inainte Farul  FCSB finala pentru titlu Au intervenit jandarmii Video exclusiv
Tensiune mare la Ovidiu înainte de partida Farul - FCSB, ce poate fi decisivă în lupta la titlu, iar fanii celor două echipe au creat incidente la stadion. Sursă foto: captură video Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele două formații se întâlnesc duminică, 21 mai, de la ora 21:00, în etapa a 9-a, penultima a play-off-ului din SuperLiga. ”Marinarii” au un punct avans în clasament și cu o victorie și-ar asigura matematic titlul.

Fanii au creat incidente înainte de meciul Farul – FCSB

Cu câteva ore înainte de începerea întâlnirii Farul – FCSB, ultrașii celor două formații au fost protagoniștii unor incidente în apropierea stadionului din Ovidiu, acolo unde se va desfășura ”finala” pentru titlu în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Conflictul a început în momentul sosirii microbuzelor care îi transportau pe suporterii echipei bucureștene. Aceștia au început să-i înjure pe rivalii de la Farul, iar constănțenii le-au răspuns cu aceeași monedă.

Jandarmii au intervenit prompt și nu au permis ca cele două tabere să ajungă să se confrunte față în față. Pentru a calma spiritele, oamenii legii i-au băgat înapoi în microbuze pe fanii FCSB.

ADVERTISEMENT

În momentul în care l-au văzut la stadion pe Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, câțiva suporteri ai Farului au început să-i strige ”Hai Galațiul”, după ce formația unde oficialul ”roș-albaștrilor” a activat în urmă cu mulți ani a obținut promovarea în SuperLiga.

Atmosferă de sărbătoare la Ovidiu

Constanța e gata de sărbătoare. Un succes cu FCSB îi garantează Farului titlul de campioană a SuperLigii, ediția 2022-2023. Cu aproximativ două ore înainte de startul derby-ului, organizatorii s-au pregătit să îi ”înarmeze” pe fanii echipei lui Hagi.

ADVERTISEMENT

Stadionul orășenesc din Ovidiu va fi colorat în albastru, iar organizatorii s-au ocupat temeinic de acest lucru. Cu mult timp înainte de fluierul de start al ”centralului” Radu Petrescu, aceștia au așezat pe scaunele tribunelor stegulețe cu însemnele Farului.

Mai mulți fani de-ai echipei lui Gică Hagi s-au strâns să întâmpine și echipa mare a ”Regelui”. Ultrașii s-au postat în fața autocarului, au aplaudat și au scandat ”Farul, Farul!”, ”Farul Constanța!”, ”Suntem noi, Farul suntem noi!” sau ”Ne dorim această victorie!”

ADVERTISEMENT

Pentru că au primit 5% din capacitatea stadionului de la malul Mării Negre, FCSB va fi susținută doar de 230 de ultrași, dar și de fostul căpitan Florin Tănase, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „total goluri prima repriză: peste 1” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT