Sport

Incidente între fani la pauza meciului FC U Craiova 1948 – Dinamo! Jandarmii au intervenit prompt. Video

Pauza meciului FC U Craiova 1948 - Dinamo a fost marcată de incidente între fani.
26.07.2021 | 23:02
Incidente intre fani la pauza meciului FC U Craiova 1948  Dinamo Jandarmii au intervenit prompt Video
ADVERTISEMENT

Suporterii „câinilor” au vrut să se ducă peste fanii olteni aflați la tribuna II, însă încercarea lor a fost oprită de jandarmi, care au intervenit prompt și au evitat o degenerare a situației.

Ultrașii olteni au vrut și ei să își părăsească locul din stadion, pentru a se confrunta cu fanii lui Dinamo, însă jandarmii au intervenit și în această situație și i-au oprit din încercarea lor.

ADVERTISEMENT

Incidente între fani la pauza meciului dintre FC U Craiova 1948 și Dinamo

La pauza meciului dintre FC U Craiova și Dinamo, fanii „câinilor” au încercat să ajungă în dreptul suporterilor olteni de la tribuna II, însă acțiunea lor a fost oprită de jandarmi.

Văzând ce se întâmplă pe stadion, ultrașii oltenilor au încercat și ei să ajungă la suporterii lui Dinamo, însă la fel ca fanii „câinilor”, nu au avut succes în încercarea lor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ion Crăciunescu i-a înțepat pe suporterii olteni, spunând că se aștepta să fie într-un număr mai mare la stadion: „Se spune că în fotbal, uneori, îți lipsește ultima pasă.

Ei bine, Craiovei îi lipsește ultimul șut, Craiova merita să aibă câteva goluri înscrise, diferența e clară. Nu înțeleg de ce Dinamo s-a retras atât de mult”.

ADVERTISEMENT

„Mă surprinde, mă așteptam să fie mai mulți suporteri, să fie stadionul plin la meciul ăsta. Mă așteptam să fie plin la capacitatea care se poate acum”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Lipsă de concentrare sau valoare!”

Narcis Răducan a comentat și el prima repriză făcută de FC U Craiova împotriva lui Dinamo, evidențiând ratările imense ale oltenilor, fiind contrariat dacă a fost o lipsă de concentrare din partea elevilor lui Adrian Mutu sau o lipsă de valoare.

ADVERTISEMENT

„Lipsă de concentrare, valoare sau nu știu… Ultima decizie nu a fost inspirată, partida e chiar bună, golul plutește în aer. De remarcat la Dinamo e că folosește o echipă cu medie de vârstă de 23 de ani”, a spus Narcis Răducan.

Dinamo vine după o victorie importantă în prima etapă din Liga 1, în duelul cu FC Voluntari, scor 3-2, meci în care Deian Sorescu a marcat toate golurile „câinilor”.

De cealaltă parte, FC U Craiova a avut parte de un duel tare în prima etapă, în compania campioanei României, fiind învinsă la capătul unui meci dramatic, scor 2-3.

ADVERTISEMENT