Fotbal intern

Nebunie pe Arenă la golul din minutul 90 al lui Planic! Becali plecase!

29.04.2018 | 21:48
Nebunie pe Arena la golul din minutul 90 al lui Planic Becali plecase

UPDATE. S-a declanşat nebunia pe Arena Naţională la golul egalizator al lui Planic din minutul 90. Şase minute de prelungire în care s-a jucat puţin. Începuse fiesta în Peluza roş-albastră!

UPDATE. La golul lui Djokovic, toată banca oaspeţilor a explodat. “S-a remarcat” George Ţucudean, care le-a arătat semne obscene fanilor de la tribuna 1. Gigi Becali a părăsitv stadionul după golul CFR-ului.


UPDATE. În minutul 70, Omrani a acuzat o lovitură a lui Benzar, a rămas căzut, Kovacs nu a oprit meciul, moment în care nouarul lui Petrescu s-a ridicat şi a plecat spre Benzar să-i ceară socoteală. Spiritele s-au încins, Dică pregătindu-se să intre în teren pentru a-l opri pe Omrani.


UPDATE. După oportunitatea lui Budescu din minutul 60, Arlauskis a degajat mingea de nervi în tribună, apoi s-a întors spre Peluza roş-albastră, pentru a se răfui cu fanii gazdelor.


UPDATE. În minutul 54, Dică i-a făcut semn lui Alibec să vină pentru prima schimbare a echipei gazdă. Gnohere, cel înlocuit, a fost aplaudat de tot stadionul, la fel cum i s-a scandat numele noului intrat.


UPDATE. Nicolae Dică a protestat vehement la galbenul luat de căpitanul său, Mihai Pintilii, în minutul 35, pentru o talpă la mijlocul terenului. Dică i-a cerut explicaţii rezervei Cătălin Popa, dar Kovacs a fost de neînduplecat, în ciuda protestelor.


UPDATE. În minutul 20, încă nu au intrat toţi suporterii. Sunt aproape 30.000 de oameni în tribune.

UPDATE. O fază la mijlocul terenului putea produce prima încăierare generală. Kovacs a rezolvat momentan tensiunea cu un galben la Vinicius.


UPDATE. Peluza roş-albastră a oferit o scenografie de excepţie la începutul meciului, cu mesajul “Istoria continuă cu noi!”


UPDATE. Încălzirea gazdelor s-a terminat cu mai puţin de 10 minute înainte de startul meciului. Jucătorii lui Dică au ieşit în aplauze, Dan Petrescu a fost apostrofat dur de Peluza roş-albastră. În stadion sunt şi 20 de fani ai CFR-ului.


UPDATE. Cu 50 de minute înainte de primul fluier al lui Kovacs, gazonul a fost udat de două aspersoare. Sunt câteva mii de oameni în stadion, se aşteaptă o asistenţă de aproape 25.000 de fani.


UPDATE. Cel mai aplaudat jucător al lui Dică a fost Budescu. “Budi, Budi“, i-au strigat fanii jucătorului de creaţie al “roş-albaştrilor”, în timp ce de partea cealaltă, Arlauskis a fost înjurat fără menajamente de cei prezenţi în arenă.


UPDATE. A mai rămas ceva mai mult de o oră până la meci! Câteva sute de fani sunt la porţi şi lumea începe să populeze Arena Naţională. Jucătorii FCSB au ajuns la stadion, la fel şi finanţatorul Gigi Becali:


UPDATE. Oficialii FCSB-ului au decis să deschidă şi inelul 3 pentru meciul cu CFR Cluj.


UPDATE. Meme Stoica, managerul sportiv al FCSB-ului, a anunţat câte bilete s-au vândut pentru meciul cu CFR Cluj. Deşi oficialii echipei pregătite de Nicolae Dică se aşteaptă la un stadion plin, cu patru ore înainte de startul meciului s-au vândut 23.000 de tichete. VEZI ÎN GALERIA DE MAI SUS ANUNŢUL LUI MEME!


UPDATE. Fanii FCSB pregătesc o coregrafie 3D pentru meciul cu CFR Cluj. Dar cei din “Peluza Roş-Albastră” nu au putut păstra secretul şi fotografia a fost postată pe internet.

FCSB - CFR Cluj
Coregrafia pe care o pregăteşte “Peluza Roş-Albastră” pentru meciul cu CFR Cluj. Sursa: sport.ro

Atmosferă la FCSB – CFR Cluj! Foto şi video de pe “Arena Naţională”. FCSB – CFR Cluj este meciul decisiv pentru titlu în Liga 1. Dacă echipa lui Nicolae Dică are nevoie de un egal pentru ca steliștii să fie siguri că rămân pe primul loc, de partea cealaltă Dan Petrescu și-ar dori ca elevii săi să obțină victoria.

„Finala Ligii 1” se joacă pe Arena Națională, iar până la această oră s-au vândut puțin peste 18.000 de bilete, în ciuda faptului că organizatorii sperau să doboare recordul de asistență din Liga 1.  Până acum, recordul sezonului în Liga 1 a fost stabilit în meciurile cu Dinamo: 27.325 de spectatori în tur şi 24.726 de fani în retur.  Casele s-au deschis duminică la ora 10:00 şi vor fi deschise până aproape de startul meciului. Accesul spectatorilor in stadion se va face începând cu ora 18:45.

Bișnițarii cu bilete la FCSB-CFR, luați pe sus de poliție

Cu toate acestea zeci de persoane se află la stadion pentru a-și procura bilete, iar speculanții au început să dea târcoale în jurul fanilor FCSB, înainte de meciul cu CFR Cluj. Astfel, poliția a dat ordin ca cei care își cumpără bilet să părăsească zona stadionului imediat după ce și-au procurat tichetele.


Oficialii roș-albaștri speră totuși ca fanii să vină pe stadion în ultima zi a meciului și să aibă cel puțin 20.000 de oameni pe arenă. La partida cu CS U Craiova FCSB a avut 3.000 de oameni care stăteau în coadă să își cumpere bilete la începutul partidei. Rămâne de văzut dacă echipa lui Becali va reuși să depășească recordul de audiență din acest sezon de Liga 1.

Tags: