Fotbal intern

Incidente la finalul partidei cu Spania. Ultrașii români s-au luat la bătaie cu stewarzii. VIDEO EXCLUSIV

Incidente la finalul partidei cu Spania Ultrasii romani sau luat la bataie cu stewarzii VIDEO EXCLUSIV

România a pierdut meciul cu Spania, scor 1-2, în cadrul grupei F din preliminariile pentru Euro 2020. Spaniolii au deschis scorul printr-un penalty transformat de Sergio Ramos, pentru ca apoi să își dubleze avantajul prin Paco Alcacer. România a sperat la un rezultat pozitiv, după golul lui Florin Andone, dar tricolorii nu au reușit să mai revină cum au făcut-o cu Norvegia și au pierdut primul meci din aceste preliminarii pe teren propriu. Partida dintre România și Spania a avut parte de o audiență importantă, de aproape 50.000 de spectatori. Dintre ei au făcut parte și o peluză importantă de ultrași, care și-au dat în petec atât la începutul partidei, cât și pe finalul ei, când s-au luat la bătaie cu stewarzii.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,07 este cota pentru un succes al României în meciul cu Malta. Vezi toate cotele AICI

Ultrașii României s-au bătut cu stewarzii la finalul partidei cu Spania

Cei mai energici dintre suporterii României au avut o reacție nu tocmai plăcută la începutul partidei, în momentul în care s-a ținut minutul de reculegere în memoria fetiței fostului selecționer al Spaniei, Luis Enrique. Ultrașii au fost fluierați de restul publicului și astfel a fost stricat tot momentul dedicat copilei de 9 ani a antrenorului spaniol. Pe timpul meciului, alți doi fani ai naționalei României au intrat pe teren și au dat bătăi de cap stewarzilor care s-au chinuit minute în șir să îi scoată de pe teren după golul lui Florin Andone.

În sfârșit, la finalul partidei fanii s-au luat la harță cu stewarzii. Pe imaginile surprinse de reporterii FANATIK se vede cum zboară scaune sau obiecte de rechizită spre oamenii de ordine.

Intervenția jandarmilor a liniștit spiritele la sfârșitul meciului cu Spania

A fost nevoie după aceea de intervenția jandarmilor pentru a liniști spiritele în peluza fanilor români. Scutierii au avut grijă ca aceștia să plece fără scandal din stadion.

Scandalul făcut de fani la partida cu Spania s-ar putea să facă probleme naționalei României. Tricolorii au de disputat două partide importante acasă, contra Norvegiei și Suediei, și s-ar putea să joace aceste partide fără suporteri!