Fotbal international

Incidente la Sofia, după ce Sergiu Buș a ratat un penalty pentru Levski. Video

18.07.2018 | 13:15
Levski a fost eliminată din Europa League

Levski Sofia a fost eliminată din Europa League încă din primul tur preliminar. Fanii bulgari și-au ieșit din minți după minutul 79, la scorul de 2-2, când Sergiu Buș a ratat un penalty. Ultrașii au vrut să intre pe teren, dar au fost calmați cu greu de forțele de ordine.

Bulgarii au fost învinși în tur cu scorul de 1-0 de mult mai slab cotata Vaduz, din Liechtenstein. Pe teren propriu, Levski a reușit doar o victorie cu 3-2, insuficient pentru a merge mai departe în Europa League. În minutul 79, la scorul de 2-2, Sergiu Buș a ratat un penalty, lucru care i-a enervat la culme pe suporterii din Sofia.

Oamenii prezenți la meci au început să scandeze împotriva antrenorului Delio Rossi și i-au cerut demisia, iar Buș și Belmonte au fost fluierați. Protestele au devenit și mai vehemente după fluierul de final al partidei, când fanii au vrut să pătrundă pe teren.

Sergiu Buș a ratat un penalty pentru Levski

Aproximativ 150 de persoane au rămas pe stadion după terminarea meciului și au început să rupă scaune, pe care le-au aruncat spre jucători pe teren. Au încercat în două rânduri să pătrundă pe teren pentru a le cere socoteală, dar au fost opriți de forțele de ordine, care au făcut cordon în jurul fotbaliștilor. “Trebuie să ne pară rău pentru meciul tur, acum am făcut ce trebuia și am jucat foarte bine, dar nu am avut noroc. Este exagerat să spui că e un rezultat rușinos. Nu-mi dau demisia, pentru că nu mă predau”, a declarat Delio Rossi după meci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri