News

Incidente la un liceu din Ploiești. Doi copii au fost împușcați în cap cu un pistol cu bile. Update

06.10.2020 | 16:34
Incidente la un liceu din Ploiesti Doi copii au fost impuscati in cap cu un pistol cu bile Update
Incidente la un liceu din Ploiești. Doi copii au fost împușcați în cap cu un pistol cu bile. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Caz șocant la un liceu din Ploiești. În urma unui scandal de amploare doi copii au fost împușcați cu un pistol cu bile.

Conflictul a avut loc între mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

UPDATE ora 16:30 /  ”Starea copiilor este bună. Poliția a identificat agresorul. Se fac cercetări. El a comis trei infracțiuni”, a precizat Lavinia Radu, Purtător de cuvânt de la IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații cei doi tineri au traumatisme cranio cerebrale. “Intervenim cu 2 echipaje, din care unul cu medic. Revenim cu date despre pacienți după evaluarea acestora”, a transmis SAJ Prajova.

Scandal la un liceu din Ploiești: Copiii împușcați au traumatisme cranio cerebrale

“Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizați cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercație pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. S-au acordat îngrijiri medicale la fața locului.

ADVERTISEMENT

Există indicii cu privire la identitatea autorilor, se continuă cercetările pentru depistarea lor. La fața locului se află o echipă complexă de polițiști, care efectuează cercetarea criminalistica a locului faptei”, a transmis IPJ Prahova.

Cei doi copii, în vârstă de 15 și 17 ani, au fost împușcați în cap cu un pistol cu bile în fața liceului UCECOM din Ploiești. La locul incidentului au ajuns și polițiștii. Se fac cercetări amănunțite pentru a se stabili cu exactitate cum s-a putut produce o asemenea tragedie.

ADVERTISEMENT

”Cei doi băieți au traumatisme cranio cerebrale, prin împușcare cu pistol cu bile”, a transmis Serviciul de Ambulanța Județean (SAJ) Prahova.

Un caz nefericit s-a petrecut de curând în SUA. Un copil de 13 ani din Glendale, Utah, a fost împușcat de mai multe ori de către polițiști, după ce mama sa a sunat la 911 și a cerut ajutor pentru că acesta făcuse o criză. Tânărul este bolnav de autism.

ADVERTISEMENT

„Am spus că este neînarmat, nu are nimic, doar că s-a enervat și urlă și țipă. Este un copil care încearcă să atragă atenția și nu știe să se controleze”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT