Sport

Incidente pe teren la Atletico – Manchester City. Jucătorii, la un pas de bătaie generală şi la vestiare. Poliţia a intervenit la finalul meciului. Video

Jucătorii au fost foarte aproape de o bătaie generală pe teren la meciul Atletico - Manchester City, jocul fiind întrerupt timp de 5 minute din cauza acestor incidente.
14.04.2022 | 00:14
Incidente pe teren la Atletico  Manchester City Jucatorii la un pas de bataie generala si la vestiare Politia a intervenit la finalul meciului Video
Jucătorii au fost foarte aproape de o bătaie generală pe teren la meciul Atletico - Manchester City, jocul fiind întrerupt timp de 5 minute din cauza acestor incidente. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
13-04-2022
21:24

Poliţia a intervenit la finalul meciului

Incidentele din finalul meciului au continuat şi după ce arbitrul a fluierat terminarea partidei. Conform AS, poliţiştii au pătruns pe tunelul care duce la vestiare.

“Poliţia Naţională a intrat pe tunelul de la vestiare. Toată lumea se uită acolo. Ceva se întâmplă”, a anunţat jurnalistul Pedro Fullana de la Cadena Ser.

“Grealish se îndrepta spre tunel şi Stefan Savic l-a prins din urmă. A început o ceartă în gura tuneulului şi toată lumea a alergat în acea direcţie. Cei doi jucători au dispărut imediat, apoi au apărut patru poliţişti”, a explicat Darren Fletcher, comentator BT Sport.

Pe tunelul de la vestiare, în imaginile video, se observă cum Sime Vrsaljko este ţinut cu greu de colegii lui şi de cei din staff-ul echipei, după ce fundaşul croat a avut un schimb aprins de replici cu Kyle Walker.

Englezii, care au venit pe Wanda Metropolitano la adăpostul victoriei din tur, au scos un 0-0 și s-au calificat în semifinalele Champions League.

Final cu incidente la Atletico – Manchester City

Meciul a fost unul anost timp de 70 de minute, dar s-a înviorat în ultima sa parte ca urmare a schimbărilor ofensive făcute de Diego Simeone, aflat în căutarea golului care i-ar fi dus pe spanioli în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Totul a culminat cu incidentele petrecute pe teren în minutul 89 la Atletico – Manchester City și care s-au soldat cu eliminarea fundașului Felipe de la campioana Spaniei.

Felipe a intrat prin alunecare asupra lui Foden, dar după ce a trimis mingea în afara terenului l-a lovit peste picioare pe englez. În încercarea de a mai trage de timp, jucătorul lui Pep Guardiola, care din impact a căzut în afara terenului, s-a rostogolit în suprafața de joc și a cerut intervenția echipei medicale.

ADVERTISEMENT

Gestul englezului l-a enervat la culme pe Stefan Savic, care a încercat să-l scoată în afara terenului. De aici a pornit o adevărată busculadă în care jucătorii celor două formații, plus cei veniți de pe băncile de rezerve, s-au îmbrâncit serios.

Siebert a prelungit meciul cu 12 minute

După minute bune în care jucătorii nu au putut fi despărțiți, în cele din urmă spiritele s-au calmat, iar arbitrul Daniel Siebert a început să ”ofere” pedepsele. Savic și Nathan Ake s-au ales cu avertismente, în timp ce Felipe a văzut direct roșu pentru reacția sa nervoasă.

ADVERTISEMENT

A urmat o nouă serie de parlamentări, cu Felipe extrem de nervos și care nu dorea să părăsească gazonul. În cele din urmă, coechipierii săi l-au trimis la vestiare și jocul a putut fi reluat după o pauză de mai bine 5 minute.

Deși arbitrul Daniel Siebert a arătat 9 minute de prelungiri, s-a jucat până în minutul 102. Atletico a trecut pe lângă o șansă uriașă de a trimite meciul în prelungiri, dar șutul lui Angel Correa a fost respins in extremis de Ederson.

ADVERTISEMENT

Antrenorul madrilenilor, Diego Simeone, a fost și el extrem de nervos la o decizie a ”centralului” și a protestat vehement, intrând chiar în teren. Neamțul nu l-a iertat și i-a arătat cartonașul galben. După 12 minute de prelungiri, City a putut răsufla ușurată și se poate gândi de acum la semifinala cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT