Sport

Incidente înainte de UTA Arad – Dinamo! Suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie în fața unui restaurant. Video

Mai mulți suporteri de la Dinamo și UTA Arad s-au luat la bătaie înaintea partidei UTA Arad - Dinamo, iar totul a fost surprins de camera de supraveghere a unui restaurant.
13.02.2022 | 15:41
Incidente inainte de UTA Arad  Dinamo Suporterii celor doua echipe sau luat la bataie in fata unui restaurant Video
Mai mulți suporteri de la Dinamo și UTA Arad s-au luat la bătaie înaintea partidei UTA Arad - Dinamo, iar totul a fost surprins de camera de supraveghere a unui restaurant
ADVERTISEMENT

Meciul dintre UTA Arad și Dinamo se anunță unul incendiar, atât în teren, cât și în tribune. Însă mai mulți suporteri ai celor două echipei au început „meciul” cu câteva ore înainte, în fața unui restaurant din Arad.

Incidente șocante înainte de UTA Arad – Dinamo

Camera de supraveghere a unui restaurant din Arad a surprins momentul în care mai mulți suporteri de la UTA și Dinamo s-au luat la bătaie.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 13:00, fanii lui Dinamo au făcut un „popas” la restaurantul „Pergola”, fiind însoțiți de jandarmi. Însă mai mulți suporteri de la UTA Arad i-au provocat din șosea pe „câini”.

La scurt timp, dinamoviștii au ieșit din restaurant și au început să se ia la bătaie cu ultrașii de la UTA Arad. Din fericire, jandarmii au intervenit prompt și i-au oprit pe bătăuși.

ADVERTISEMENT

Interesant de menționat este faptul că restaurantul, în fața căruia a avut loc incidentul, este deținut de fratele lui Radu Anca, fost fotbalist la UTA Arad.

La meciul cu Dinamo, UTA Arad va fi susținută și de o parte din Peluza Sud Steaua, cele două galerii fiind înfrățite.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ultras Arad (@ultrasarad)

Ionuț Badea și-a pus în gardă jucătorii înainte de UTA Arad – Dinamo

Ionuț Badea, antrenorul celor de la UTA Arad, este conștient de faptul că Dinamo trece printr-o perioadă grea, însă le atrage atenția elevilor săi că formația din „Ștefan cel Mare” are jucători „peste media campionatului”.

„Dinamo face parte din viața mea mai ales ca jucător. Am câștigat un campionat și trei Cupe ale României la acest club. Pentru suporterii lor, Dinamo este un mod de viață, pentru că – de fapt – programul lor (n.r. DDB) este în spatele a tot ceea ce înseamnă stabilitate financiară la club și nu poate fi decât de lăudat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ne așteaptă un joc contra unei echipe în mare căutare de puncte, o echipă care a făcut un joc destul de complex în precedenta deplasare, la Botoșani, scoțând fazele din care au primit golurile. Au avut și consistență, au mutat centrul de greutate de foarte multe ori și către înainte și către înapoi ca un bloc funcțional compact, dens. Nu va fi deloc un meci ușor.

Rezultatele întotdeauna se fac, nu pică din cer, ele se construiesc în antrenament, cu mentalitatea corectă, cu gândirea corectă, cu soluțiile oportune. Îmi doresc ca ceea ce am spus până acum să fie baza a ceea ce se va întâmpla la meci duminică. E foarte important să ne confundăm și cu așteptările suporterilor pentru acest meci.

Poate fi un avantaj, însă doar după minutul 60, 70. Sunt convins că nu va exista acest avantaj încă de la început. Pentru noi e important cum reușim să blocăm aceste culoare pe care jucători foarte buni, gen Ivanov sau acest Pierret, pe care l-au adus din liga a doua franceză, le pot specula. Ei pot oricând să dea o pasă decisivă, au calitate, Ivanovski a stat la meciul cu Craiova și va fi proaspăt pentru meciul contra noastră. La fel și Patriche.

Chiar au în componență jucători peste media campionatului. E evident că ambientul poate nu este cel mai potrivit pentru că o echipă cu foarte multă presiune, dar sunt chestiuni pe care noi le tratăm ca atare. Mă gândesc doar la ceea ce avem noi de făcut și nu aș vrea prea mult să vorbesc despre aceste aspecte”, a declarat Ionuț Badea, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo.

Partida UTA Arad – Dinamo, care va avea loc astăzi, 13 februarie, la ora 17:00, se va juca cu „casa închisă”, biletele fiind epuizate la scurt timp după ce au fost puse în vânzare.

  • 10 este locul ocupat de UTA Arad în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT
Tags: