Carousel hot news

Steaua-Voluntari. Au RĂBUFNIT la final: “Luaţi-l pe Găman la doping!”

Multă supărare şi nervozitate la finalul meciului în tabăra celor de la Voluntari. Cel mai furios era portarul Dragoş Balauru, care urla ca la controlul antidoping, la care urma să meargă, să...
17.07.2017 | 00:09
Steaua-Voluntari. Au RĂBUFNIT la final:

Multă supărare şi nervozitate la finalul meciului în tabăra celor de la Voluntari. Cel mai furios era portarul Dragoş Balauru, care urla ca la controlul antidoping, la care urma să meargă, să vină şi arbitrul Găman. Majoritatea jucătorilor de la Voluntari erau extrem de iritaţi de maniera de arbitraj şi acuzau că eşecul se datorează în bună măsură prestaţiei brigăzii conduse de Găman. Jucătorii lui Claudiu Niculescu erau mai ales deranjaţi de faptul că arbitrul a permis un joc mai dur, Ovidiu Popescu meritând cartonaşul roşu, în opinia lor.

Antrenorul lui FC Voluntari, Claudiu Niculescu,  consideră că arbitrajul a dezavantajat clar echipa sa. Totodată el admite faptul că după câştigarea Cupei şi a Supercupei este frustrant să pierzi în ultimul minut, dar acesta este fotbalul.

“Am pierdut meciul în prelungirile partidei, e frustran. E reversul medaliei dupa ce am castigat Cupa si Supercupa. Trebuie insa sa ne ridicam capul, sa mergem inainte. Adversarul nu ne-a surprins cu nimic, am avut si noi ocaziile noastre. Cred ca ar fi fost echitabil dacă ar fi fost egal. Cred că a fost cartonaş roşu la Ovidiu Popescu in prima repriză, cred că nu a fost penalty, au mai fost câteva lovituri libere acordate uşor Stelei şi altele care nu ne-au fost date nouă. Suporterii Stelei au aruncat cu sticle de apa spre banca noastră, dar nu am incercat să bag in seama nici injuriile, nici scuipaturile. Sunt obişnuit si cred ca nu m-au uitat nici pentru câte goluri le-am dat când jucam la Dinamo.”

La rândul său, portarul Dragoş Balauru a arătat înspre arbitri ca fiind principalii vinovaţi, dar crede că faptul că echipa sa a primit gol în ultimul minut se va întoarce la fel ca în campionatul trecut şi Voluntari va puncta la rândul ei în ultimele minute. Acelaşi lucru, al legei compensaţiei, îl susţine şi veteranul Vasile Maftei.

“Păcat că am primit gol în ultimul minut, pentru că am făcut un meci bun. Cand joci cu Steaua te motivezi. Nu comentez arbitrajul si daca pe final eram mai atenţi nu primeam golul şi nu mai aveam ce spune despre arbitraj. Nu e plăcut să pierzi în ultimul minut, dar cred că se vor întoarce, aşa cum a fost şi sezonul trecut, după ce am pierdut la Craiova în ultimul minut am câştigat şi noi câteva meciuri în ultimul minut”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri