Nicio categorie

Incident aviatic la CM 2018! O aeronavă a luat foc înainte de aterizare

23.06.2018 | 10:34
Un incident aviatic s-a produs la CM 2018. Un avion cu 70 de fani peruani a luat foc înainte de aterizare

Un nou incident aviatic a avut loc în Rusia cu ocazia CM 2018, iar 70 de fani peruani au fost aproape de tragedie. Conform site-ului  diariocorreo.pe, o turbină a unui avion care-i transporta pe suporteri de la Ekaterinburg la Moscova, a luat foc înainte de aterizare, iar pasagerii au auzit o explozie.

În avion se afla şi jurnalista Milena Merino, de la RPP Noticias, care a declarat că incidentul a avut loc cu 20 de minute înainte de aterizare. În avion a pătruns fum, iar personalul de bord, care nu vorbea limba spaniolă, nu s-a putut face înţeles prea bine în limba engleză atunci când le-a explicat pasagerilor măsurile de siguranţă. “Nu exista mască de oxigen, nu exista nicio siguranţă”, a spus Merino.

Un incident aviatic s-a produs la CM 2018. Un avion cu 70 de fani peruani a luat foc înainte de aterizare
Un incident aviatic s-a produs la CM 2018. Un avion cu 70 de fani peruani a luat foc înainte de aterizare

Nicio persoană nu a fost rănită în incidentul aviatic de la CM 2018

O altă pasageră, Marcela Reyes, a declarat că, după explozia auzită, echipajul nu i-a putut spune ce s-a întâmplat. I-a cerut doar să-şi pună centura de siguranţă pentru că avionul va ateriza. Aeronava a aterizat la Moscova şi nicio persoană nu a fost rănită în incidentul aviatic de la CM 2018.

Suporterii peruani se întorceau în capitala Rusiei, după ce favoriții lor fusesră învinși la Ekaterinburg de reprezentativa Franței, scor 1-0, în etapa a doua a Grupei C de la Campionatul Mondial. Aflați pe ultimul loc în grupă fără niciun punct, sud-americanii nu mai au nicio șansă de calificare în optimi de finală înaintea meciului cu Australia, care va avea loc în 26 iunie, de la ora 17:00, la Soci.

Acest incident vine la câteva zile după ce un motor al avionului cu care s-a deplasat naţionala Arabiei Saudite la Rostov-pe-Don, luni seară, a luat foc. Incidentul s-a produs în timp ce avionul se apropia de aeroportul din Rostov. Avionul a aterizat în siguranţă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri