Life

Încleștarea Revelioanelor 2023! Pe cine mizează Pro TV și Antena 1 în lupta cu Dan Negru de la Kanal D. Video

Revelioanele 2023 se anunță un tur de forță pentru principalele televiziuni din România, mai ales după ce campionul audiențelor, Dan Negru a ajuns în curtea celor de la Kanal D.
11.11.2022 | 14:01
Inclestarea Revelioanelor 2023 Pe cine mizeaza Pro TV si Antena 1 in lupta cu Dan Negru de la Kanal D Video
Revelion 2023, bătălia televiziunilor. Pro TV, Antena 1 și Kanal D aruncă în luptă toate vedetele / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 în ograda rivalilor de la Kanal D a produs o schimbare uriașă în ”economia” emisiunilor de Revelion, ”titularul de drept” al show-ului și omul care asigura audiențele postului din Băneasa urmând să prezinte pentru turci. În tot acest timp, Pro TV, încurajat de rezultatul de la Revelion 2022 vrea să se impună, din nou, în topul audiențelor.

Cine va prezenta Revelion 2023 pentru Antena 1. Concurență serioasă pentru Dan Negru

Antena 1 a rămas fără omul care, timp de 21 de ani, a prezentat show-urile de Revelion, singura dată când a fost înfrânt fiind în 2022 după ce Pro Tv a aruncat ”în luptă” crema vedetelor pe care le are în ”curte”. Plecat de la Antene, Dan Negru a ajuns la Kanal D și, conform informațiilor FANATIK, el va fi cel care va prezenta show-ul Nopții dintre Ani pentru postul turcesc.

ADVERTISEMENT

Pe de alt parte, Antena 1 a apelat la unul dintre cele mai simpatice cupluri de prezentatori TV pe care îi are sub contract. Astfel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, asistați de celebrul Nea Marin, cel care i-a biciuit ani la rândul pe la emisiunile sale, vor încerca să suplinească absența lui Dan Negru.

Antena 1, așa cum a și obișnuit deja telespectatorii, va avea o mulțime de invitați din lumea showbiz-ului, de la cântăreți de renume, la vedete TV, iar cei trei prezentatori ai show-ului de Revelion vor încerca să aducă buna-dispoziție pe platourile de filmare și în casele telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, filmările pentru Revelionul 2023 sunt în pregătire, scenariul show-ului urmând să fie stabilit în amănunt zilele care urmează.

Pro TV a prins gustul Revelioanelor după prima victorie în fața lui Dan Negru

Victoria de la Revelionul 2022 pare să îi fi făcut pe cei din Pro TV să își dorească să o repete și în 2023. Așa că, deja, Pavel Bartoș, cel care a reușit performanța să îl biruiască pe Dan Negru, a intrat în platourile de filmare de la Protevelion.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de FANATIK, la fel ca și anul trecut, cei de la Pro Tv mizează pe experiența lui Pavel Bartoș, prezentatorul urmând să dirijeze un număr uriaș de vedete în studio. Cântăreți, vedetele tuturor emisiunilor difuzate de postul din Pache Protopopescu, invitați surpriză, cu toții vor apărea, în noaptea de Revelion, într-un studio glamour în încercarea de a-i convinge pe telespectatori să rămână pe Pro Tv și să își înceapă anul cu ei.

La fel ca și anul trecut, alături de Pavel Bartoș pare să fie ”la butoane” și frumoasa cântăreață Raluka, imaginile difuzate de cei doi pe conturile lor de socializare dezvăluind distracția de la filmări, dar și numele altor vedete care sunt implicate în Protevelion.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, Horia Brenciu, Andrei Aradits, Emil Rengle, Carmen Tănase, Anna Lesko, Cosmin Seleși și nenumărate alte staruri din lumea showbiz-ului, fie că vorbim de cântăreți, actori sau prezentatori TV, sunt cei care promit să facă show în Noaptea dintre Ani.

Audiențele de Revelion 2022

Revelionul este unul dintre momentele în care televiziunile încearcă să obțină audiențe cât mai mari. Motivele țin de numărul uriaș de telespectatori, iar concurența pentru bugetele de publicitate e acerbă, așa că toate televiziunile luptă pentru o ”felie” din sumele puse la dispoziție.

Revelion 2022 a marcat și o premieră: Pro TV, după ce ani la rândul nu a contat în Noaptea dintre Ani, a reușit să îl învingă pe Dan Negru, vedeta din Timișoara prezentând, pentru ultima oară, show-ul cu măști la Antena 1.

Conform Pagina de Media, în noaptea de Revelion, Pro TV a reușit să învingă Antena 1 pe toate segmentele de public, locul al treilea fiind disputat de Kanal D și de România TV.

ADVERTISEMENT