ADVERTISEMENT
News

Inconștiență fără margini în Dolj. Un tată își filmează fetița la volan: ”Calc-o, dă-i tare, tare”

Un tată din Dolj a dat dovadă de inconștiență cruntă după ce și-a pus fetița să-i conducă mașina pe un drum din județ.
Autor: Adrian Baciu | 03.06.2021 | 17:10
Inconștiență fără margini în Dolj. Un tată își filmează fetița la volan: ”Calc-o, dă-i tare, tare”
Inconștiență fără margini în Dolj. Un tată își filmează fetița la volan: ”Calc-o, dă-i tare, tare”. Sursa foto: Colaj Fanatik

Inconștiență de neînțeles a unui părinte din Dolj. Acesta și-a pus fetița să-i conducă mașina pe un drum dintr-o localitate și a și filmat-o.

ADVERTISEMENT

Imaginile au ajuns ulterior în spațiul online, urcate de tatăl minorei care s-a aflat în această ipostază extrem de periculoasă.

Inconștiență în Dolj. Un tată își filmează fetița la volan: ”Calc-o, dă-i tare, tare”

În ciuda ilegalității de care dădea dovadă în văzul tuturor din mediul online, părintele din Dolj se aude, pe filmare, cum îi spune fetei să accelereze şi să salute cu mâna la cameră, în timp ce conduce.

Secunde bune, copila face exact ce îi spune tatăl ei şi nici măcar nu se mai uită la drum, reiese din filmările oferite de ObservatorNews.

ADVERTISEMENT

”Salut, salut. Uite, sunt noua șoferiță. Fă cu mâna la cameră, tati. Vezi că intri în șanț. Uită-te atent la drum”

La un moment dat, tatăl îi spune fetiței să accelereze și să meargă mai tare. ”Calcă pedala, tati. Dă-i a doua. Calc-o tare, tare, tare de tot”.

Imaginile se repetă din nou după câteva minute, când bărbatul îi spune fiicei lui să salute de această dată la cameră polițiștii de la Rutieră. ”Salut Poliția Rutieră, facem conducere. Tati, salută Poliția: ciao, ciao!” 

ADVERTISEMENT

Pe toată perioada conducerii, pe bancheta din spate stă o altă fetiță care se amuză de întreaga scenă. Din primele informații, se pare că tatăl fetei din Dolj trebuia să fie în carantină, anunță Digi24.

Inconștiență la volan și pe A1

Tot în această săptămână, un șofer a fost filmat, pe autostradă, în timp ce conducea și făcea depășiri cu un copil mic în brațe. Se pare că acesta gonea pe șosea cu peste 100 km la oră.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost suprinse de către un alt şofer, miercuri, pe autostrata A1 București-Pitești, la ieşirea de pe şoseaua de centură pe sensul către Piteşti.

Filmarea, care începe cu câteva sute de metri mai înainte, surprinde inclusiv momentul în care mașina depășește un camion.

ADVERTISEMENT

”Deci efectiv stă cu copilul în braţe la volan. Ce faci, mă, tu, deşteptule! Ce faci? Eşti tâmpit la cap?”, strigă şoferul în momentul în care îi depăşeşte maşina.

”Am intrat de pe Şoseaua de centură către Piteşti, undeva în primii 10 km s-a întâmplat. A şi ieşit prin prima ieşire în dreapta respectivul şofer”, a mai spus bărbatul care filmează și care a urcat înregistrarea video pe internet.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!