Fotbal intern

Inconștiență totală în rândul jucătorilor de la Dinamo! Ce au făcut Mihai Popescu și Vali Lazăr în ultima săptămână. Foto

16.07.2020 | 14:07
Inconstienta totala in randul jucatorilor de la Dinamo Ce au facut Mihai Popescu si Vali Lazar in ultima saptamana Foto
ADVERTISEMENT

Inconștiență totală în rândul jucătorilor de la Dinamo București, șase dintre aceștia fiind testați pozitiv cu coronavirus înaintea meciului restant cu Chindia Târgoviște.

Imediat după ce s-a aflat că o parte din fotbaliștii ”câinilor” au fost infectați, LPF a decis amânarea jocului cu Chindia, acesta urmând să fie reprogramat la o dată ulterioară.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Ștefan Fara și Alexandru Răuță sunt în stare destul de proastă, în timp ce Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Mihai Popescu şi Filip Mrzljak sunt asimptomatici.

Jucătorii lui Dinamo, gesturi inconștiente în ultimele zile

Direcția de Sănătate Publică a deschis o anchetă epidemiologică în acest caz pentru a afla de unde s-au infectat jucătorii dinamoviști și cu cine au mai intrat în contact. Cert este că o parte dintre jucătorii lui Dinamo au făcut gesturi inconștiente în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că unii dintre jucătorii lui Dinamo s-au întâlnit cu foștii lor colegi de la Petrolul, altă echipă afectată de Covid-19, cu șase cazuri confirmate în urmă cu două săptămâni. Astfel, este posibil ca virusul să fie transmis și la aceste întâlniri.

Doi dintre cei șase jucători confirmați pozitiv au ieșit în public în ultimele zile și au postat fotografii pe rețelele de socializare. Fundașul Mihai Popescu a urcat pe Instagram acum șase zile o fotografie în care apare alături de logodnica sa, medic stomatolog de meserie, la o plimbare prin centrul Capitalei.

ADVERTISEMENT
Inconștiență jucători Dinamo
Mihai Popescu alături de logodnica sa. Sursă foto: Instagram Mihai Popescu

De asemenea, miercuri, cu o zi înaintea partidei restante cu formația Chindia Târgoviște, mijlocașul Valentin Lazăr a postat o poză pe contul de Instagram în care apare într-un parc alături de cei doi copii ai săi.

Inconștiență jucători Dinamo 1
Valentin Lazăr alături de cei doi copii ai săi. Sursă foto: Instagram Valentin Lazăr

Gigi Mulțescu e mut de uimire

Aceste ieșiri nu sunt deloc interzise, dar jucătorii au fost sfătuiți de cluburi să se protejeze cât mai mult posibil și să aibă cât mai puține ieșire publice. Mai mult, protocolul pentru reluarea competițiilor prevede faptul că fotbaliștii trebuie să rămână în casă cât mai mult timp posibil.

ADVERTISEMENT
Inconștiență jucători Dinamo 2
Paragraf din protocol pentru reluarea competițiilor. Sursă foto: frf.ro

România se află pe un trend ascendent al cazurilor noi de infectare cu Covid-19, odată cu relaxarea anumitor măsuri de prevenție. De altfel, autoritățile au anunțat joi, 16 iulie, că numărul persoanelor depistate pozitiv în ultimele 24 de ore este de 777, cel mai mare de la începutul pandemiei.

”Parcă a căzut cerul pe mine. Este un ghinion pe echipa asta ce nu pot să-mi închipui. Parcă toate relele din lume s-au adunat la Dinamo. Cei negativi au fost trimişi acasă. Deocamdată ni s-a recomandat să stăm în casă. Stau cu masca pe figură şi singur în maşină. Nu ştiu ce să mai fac, e o nenorocire”, a declarat antrenorul Gigi Mulțescu pentru FANATIK.

Echipa Dinamo București traversează cea mai neagră perioadă din istorie, dar coincidențele stranii apar  în acest sezon imediat după numirile antrenorilor Adrian Mihalcea și Gheorghe Mulțescu. După fiecare dintre aceste două numiri, coronavirusul a lovit și le-a amânat debutul pe banca ”câinilor”.

ADVERTISEMENT