“Am încredere că jucătorii vor duce echipa peste linia de plutire!”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
17/04/2015, 14:48
“Am încredere că jucătorii vor duce echipa peste linia de plutire!”

Administratorul special al clubului Universitatea Cluj, Vlad Munteanu, a declarat că problemele financiare cu care se confruntă formaţia ardeleană sînt reale, însă cu toate acestea are încredere în capacitatea jucătorilor şi a staff-ului tehnic de a evita retrogradarea.

“Am avut o discuţie cu fotbaliştii în vestiar, nu a fost una în contradictoriu, nu s-a pus problema vreunei revolte din partea jucătorilor. Le-am explicat că în acest moment nu avem fonduri, dar sper că Florian Walter va găsi sprijin financiar pentru a remedia o parte din probleme. E o situaţie grea, dar împreună o vom depăşi. Am încredere în Falub, Pojar, Popescu, Suller şi Dincă, am încredere în jucători, că se vor mobiliza şi vor duce echipa peste linia de plutire“, a spus Munteanu conform Mediafax.

Universitatea Cluj se află pe locul 13 în Liga I, cu 26 de puncte, la două puncte de poziţia a 12-a, prima care asigură menţinerea în primul eşalon, ocupată de FC Braşov. În etapa următoare, formaţia clujeană va întîlni, în deplasare, formaţia Pandurii Târgu Jiu.

Închide ×