IMAGINI ŞOC / Autocarul cu jucătorii unei echipe de Liga 1 a intrat într-un TIR!

UPDATE 16.00 Potrivit Poliţiei, vina aparţine şoferului autocarului pentru accident. Totodată, autocarul a rămas pe drum, urmînd să fie tractat la Vaslui. "Maşina nu mai este utlizabilă. Am...
19.10.2013 | 18:14
IMAGINI SOC  Autocarul cu jucatorii unei echipe de Liga 1 a intrat intrun TIR
ADVERTISEMENT

UPDATE 16.00 Potrivit Poliţiei, vina aparţine şoferului autocarului pentru accident. Totodată, autocarul a rămas pe drum, urmînd să fie tractat la Vaslui. “Maşina nu mai este utlizabilă. Am chemat nişte specialişti, speră ca măcar să-i pună la punct direcţia, pentru tractare. În acest moment autocarul a rămas pe drum. Băieţii au fost încărcaţi emoţional de accident, dar în final au avut puterea să glumească”, a declarat preşedintele Vasluiului, Dragoş Iftimie.

UPDATE 14:45 După două ore de aşteptare, jucătorii au fost preluaţi de un alt autocar, iar în jurul orei 15:30 au ajuns la Vaslui.

ADVERTISEMENT

Sperietură puternică pentru jucătorii de la FC Vaslui. Autocarul echipei a fost implicat intr-un accident de circulaţie în jurul ore 12.00 lîngă oraşul Tecuci, anunţă gsp.ro!

Autocarul s-a lovit puternic cu un TIR, după ce a intrat într-o depăşire, iar, în urma coliziunii, şoferul, maseurul echipei, dar şi portarul Cătălin Straton, care se aflau în faţă, au suferit răni uşoare. Bordul autocarului a  fost grav avariat, astfel încît deplasarea la Vaslui nu a mai fost posibilă. În acest moment, întregul lot de jucători aşteaptă sosirea unui alt autocar, la 3 kilometri de localitatea Munteni.

ADVERTISEMENT

Potrivit MEDIAFAX, Cătălin Straton a suferit o contuzie la tibie,  dar şi la o mînă. “Am suferit o contuzie şi cioburi mi-au intrat în mînă. Aşa a fost să fie, dar nu o să mai stau în faţă. Mulţumesc lui Dumnezeu că sînt bine, la fel şi colegii”, a declarat Straton la sport.ro.

“Slavă Domnului că nu a fost nimeni grav rănit, dar am tras o spierietură zdravănă”, a reacţionat Nuno Viveiros pe o reţea de socializare. 

ADVERTISEMENT

Auto

 Jucătorii formaţiei FC Vaslui se întorceau de la Braşov, acolo unde aseară au întîlnit Corona într-un meci din Liga 1    

Revenim cu amănunte!