Nicio categorie

ŞOC “MONDIAL”! Brazilia nu mai este FAVORITĂ!

Cupa Mondială este în plină desfăşurare şi toată suflarea fotbalistică este cu ochii pe meciurile din grupă, pentru a analiza jocul favoritelor şi pentru a-şi face o idee despre cine poate...
20.06.2014 | 16:54
ADVERTISEMENT

Cupa Mondială este în plină desfăşurare şi toată suflarea fotbalistică este cu ochii pe meciurile din grupă, pentru a analiza jocul favoritelor şi pentru a-şi face o idee despre cine poate cîştiga turneul final.

La începutul competiţiei, toată lumea miza pe Brazilia, Spania sau Argentina. Din păcate pentru cei care au mers pe iberici, aceştia au fost eliminaţi încă din faza grupelor, după înfrîngerile cu Olanda, scor 1-5, şi Chile, 0-2.

Mai mult, Germania a practicat un fotbal excelent în meciul de debut cu Portugalia, pe care l-a cîştigat cu 4-0, aşa că unele case de pariuri s-au reorientat şi îi dau pe nemţi favoriţi la cîştigarea trofeului. Două dintre cele mai importante case de pariuri online i-au dat cota 4,50 echipei lui Joachim Low, în timp ce Brazilia este cotată cu 4,70.

ADVERTISEMENT

bwin cote castigatoare gamebooks

Chiar dacă Brazilia a jucat modest în primele meciuri şi a reuşit doar un egal cu Mexic în etapa a doua, scor 0-0, cîteva case de pariuri merg tot pe mîna sud-americanilor la cîştigarea trofeului.

bet365 stanleybet

Pe locul trei la toate agenţiile este naţionala Argentinei, Messi şi coechipierii săi fiind aproape de cota celor două naţionale. Mai mult, sînt agenţii care clasează pe primul loc, la egalitate, şi Germania şi Brazilia.

ADVERTISEMENT

unibet

 

Cotele sînt din data de 20 iunie, înaintea disputării meciului Italia – Costa Rica.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri