Life

Incredibil ce a făcut Dorian Popa la scurt timp după ce autoritățile s-au sesizat după ce nu a respectat restricțiile de coronavirus – Foto

16.07.2020 | 15:03
Incredibil ce a facut Dorian Popa la scurt timp dupa ce autoritatile sau sesizat dupa ce nu a respectat restrictiile de coronavirus  Foto
Dorian Popa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa nu este afectat după ce Fanatik a publicat primele imagini de la majoratul la care a luat parte, zilele trecute, unde a încins atmosfera.

Artistul nu a ținut cont de restricțiile impuse de autorități în ceea ce privește respectarea distanțării sociale, dar și purtarea măștii de protecție, pentru a nu contamina și alte persoane, în cazul în care este infectat cu noul coronavirus, deși poate fi asintomatic.

ADVERTISEMENT

După ce fotografiile au fost postate în spațiul public, autoritățile s-au sesizat și au împărțit amenzi. Cum a reacționat Dorian Popa după această intervenție? Ei bine, a plecat la plimbare, la sală și a continuat să se plimbe peste tot.

Dorian Popa, la plimbare prin oraș, după ce a intrat în contact cu peste 50 de oameni într-o singură seară

Cântărețul nu crede în coronavirus și se alătură persoanelor care cred că virusul este o invenție, motiv pentru care nu a zis nu atunci când a fost invitat să cânte la un majorat în afara Bucureștiului.

ADVERTISEMENT
Dorian Popa, la sală, după ce nu a respectat restricțiile cu privire la coronavirus. Foto: Instagram
Cântărețul a fost la sală după ce nu a respectat restricțiile cu privire la coronavirus. Foto: Instagram

Deși Poliția s-a sesizat după imaginile postate de Fanatik de la petrecerea cu cei peste 50 de oameni, artistul nu pare să fie afectat, ba chiar a făcut un vlog despre majoratul la care a cântat.

După cum se vede, cântărețul nu a purtat mască și nici nu a respectat distanțarea socială, ba chiar s-a îmbrățișat cu tinerii prezenți.

ADVERTISEMENT

Pe lângă vlogul cu care s-a lăudat pe Youtube, Dorian Popa s-a dus la sală relaxat, a plecat la plimbare cu mașina și a continuat să intre în contact cu alți oameni.

Autoritățile avertizează că unii oameni pot fi bolnavi de coronavirus, însă ei pot asimptomatici. La fel poate fi și cazul artistului, care circlă peste tot, deși s-a îmbrățișat cu peste 50 de oameni.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

#CHELUTZU on TOUR 😎

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian) on

Comunicatul autorităților după ce cântărețul nu a ținut cont de restricțiile coronavirus

„ Având în vedere informaţiile apărute în spatiul public, referitoare la organizarea unei petreceri făra respectarea măsurilor impuse pe perioada starii de alertă, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au efectuat verificări, pentru stabilirea stării de fapt si pentru luarea măsurilor care se impun.

Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 14/15 iulie a.c., a fost organizată o petrecere privată la un local de evenimente prevazut cu piscina exterioară din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

De asemenea, a fost sancţionat şi un bărbat de 41 de ani, din Malu Mare,  în calitate de administrator al localului respectiv, cu amendă în valoare de 3000 de lei, conform Legii 55/2020.

Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate pentru poliţişti.

Asfel, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.”, au anunțat autoritățile din Dolj.

Numărul 1 în tendițe cu Abi Talent

Deși colaborarea nu a fost pe placul colegilor de breaslă, în special pentru Alex Velea sau Lino Golden, Dorian Popa a lansat o piesă în colaborare cu Abi Talent.

ADVERTISEMENT