Authors

Incredibil! Ce poreclă i-au pus şefii fotbalului puternicului Liviu Dragnea

24.04.2018 | 18:54
Incredibil Ce porecla iau pus sefii fotbalului puternicului Liviu Dragnea
Gabriel Bodescu,Radu Visan si Razvan Burleanu in cadrul Adunarii Generale a FRF, desfasurata in Sala Nicolae Dobrin de la sediul Federtiei Romane de Fotbal din Bucuresti, mircuri 18 aprilie 2018.

Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat în fruntea FRF după ce l-a învins fără drept de apel pe Ionuţ Lupescu. Deşi s-a bucurat de sprijinul celor mai puternici actori politici din România cum sunt Liviu Dragnea sau Ludovic Orban, Lupescu nu a reuşit să îi pună probleme lui Burleanu, care s-a impus din primul tur.

În stenogramele din gsp.ro, apare şi un dialog între mai mulţi oficiali FRF care îl iau peste picior pe Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, pentru sprijinul oferit lui Ionuţ Lupescu. Primul om din PSD este poreclit “Moustache”, de secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu.

“Aaaa, Moustache!”

Vă prezentăm mai jos dialogul din stenograme:

FELIX GRIGORE: Aaa, intervenția lui Mihalachi (patron Darabani) este una în favoarea noastră?

BODESCU: Mihalachi e-al nostru. Și el a citit articolul ăla și a crezut că Dănilă a luat-o pe arătură.

FELIX GRIGORE: Cum am înțeles și noi!

BODESCU: Dar vorbind cu el…am vorbit și eu, a vorbit și Răzvan cu el, omu’ a spus… eu n-am spus așa ceva, domne’, că l-aș susține! Din contră! Nu s-a menționat acolo un moment că Răzvan (Burleanu), cu Mihai (Stoichiță) și cu Vlad (Munteanu) au fost prezenți la el acolo. Că au fost, au discutat. Nu s-a spus nimic. Și a spus, da, într-adevăr, “l-am simpatizat pe Lupescu ca jucător, ca toate alea”. Și ei au înțeles că l-am simpatizat, îl simpatizez și-l susțin. Știi? Ăia așa au pus-o! Așa cum s-a întâmplat și cu celebrul interviu cu “Moustache” (n.r. Liviu Dragnea)!

VOCE: Aaaaa, “Moustache”!