INCREDIBIL! Ce s-a ales de cel mai gras adolescent din România. Avea 17 ani şi 150 kilograme. Cum arată MARIUS acum

Iuliana Spirache   
in Hotnews
22/08/2016, 08:56
INCREDIBIL! Ce s-a ales de cel mai gras adolescent din România. Avea 17 ani şi 150 kilograme. Cum arată MARIUS acum GALERIE FOTO

La vîrsta de 17 ani cîntărea aproximativ 150 de kilograme, iar adolescenţii de vîrsta lui îl evitau. În 2014 cerea ajutorul românilor să poată slăbi şi să scape de povara pe care o ducea în spate de mulţi ani, înainte de a se ajunge la un final dramatic.

După ce mulţi ani s-a luptat cu kilogramele în plus şi a fost anunţat că suferă de obezitate morbidă şi că se poate aştepta la orice, Marius a avut parte de o mare surpriză.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Deşi a încercat să se izoleze şi să facă tot posibilul să cîştige lupa cu kilogramele în plus, Marius a avut parte de o bucurie la care nici măcar nu mai visa. Adolescentul a început să filtreze cu o tînără brunetă şi s-a îndrăgostit. Marius a fost surprins să afle că sentimentul este reciproc şi trăieşte de o bună perioadă de timp primii fiori ai dragostrei.

Relaţia cu tînăra de vîrsta lui l-a motivat şi să slăbească şi speră să găsească un specialist care să-l ajute să depăşească problema pe care o are de ani buni.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×