News
notix pixel id

Revoltător! Ce scrie pe site-ul Poliției Române despre Alexandra și Luiza. Cele două fete sunt considerate infractori periculoși!

01.08.2019 | 12:11
Revoltător! Ce scrie pe site-ul Poliției Române despre Alexandra și Luiza. Cele două fete sunt considerate infractori periculoși!
Alexandra Măceșanu este considerată o persoană urmărită de Poliția Română, nu dispărută. Sursa foto: politiaromana.ro

Mihaela Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, cele două fete răpite și care se presupune că ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă, apar pe site-ul Poliției Române la „persoane urmărite”, fiind considerate infractori periculoși. Vă reamintim că Alexandra Măceșanu a plecat de acasă în dimineața zilei de miercuri, 24 iulie și nu s-a mai întors.

Poliția Română, gafă după gafă. La ce secțiune sunt trecute Mihaela Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu

Poliția Română face tot mai multe gafe. După ce nu au reușit să o salveze pe Alexandra Măceșanu, deși fata a sunat de 3 ori la serviciul de urgență 112 și a dat informații despre locul unde se află, indicând cartierul din Caracal unde este ținută sechestrată, polițiștii nu au găsit-o. Acum, Alexandra Măceşanu și Mihaela Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie tot după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie, apar pe site-ul Poliției Române la secțiunea „persoane urmărite general care se sustrag executării unei pedepse privative de libertate”, nicidecum la „persoane dispărute”.

Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu apar la aceeași secțiune pe site-ul Poliției Române și sunt descrise ca ”persoane urmărite” după ce ”au plecat voluntar de la locuinţele lor şi nu au mai revenit” fiind menţionate ca ”dispărute”.  Despre Alexandra Poliția Română mai scrie că „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că minora a plecat în ziua de 24.07.2019, orele 10:00, către mun Caracal, jud.Olt.”

Gheorghe Dincă a declarat că a omorât-o și pe LULU
Mihaela Luiza Melencu a dispărut de acasă în luna aprilie și de atunci nu se mai știe nimic de ea. Sursa foto. politiaromana.ro

Adolescenta dispărută în aprilie, printre victimele criminalului din Caracal

Mihaela Luiza Melencu a plecat din comuna Dioști, județul Dolj să scoată niște bani de la un bancomat din Caracal. Adolescenta nu s-a mai întors, iar bunicul fete a declarat la poliție dispariția ei. Criminalul din Caracal Gheorghe Dincă a recunoscut că a răpit-o și a omorât-o după ce a luat-o cu mașina la ocazie. Acum, adolescenta apare ca și Alexandra pe site-ul Poliției Române la secțiunea „persoane urmărite”, nu „persoane dispărute”.

„Motiv urmărire: În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent. Detalii: Persoana în cauză nu suferă de afecțiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate și telefon mobil care este închis”, mai apare pe site-ul Poliției Române.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri