Fotbal intern

Incredibil! Ce ştia Nicu Gheară despre Burleanu acum 4 ani! Absolut şocant!

Cunoscutul Nicu Gheară, fost fotbalist al Rapidului, actualmente retras în străinătate, a anticipat situaţia dezolantă pe care fotbalul românesc a ajuns s-o traverseze sub mandatul preşedintelui Răzvan Burleanu.
19.03.2018 | 19:45
Incredibil Ce stia Nicu Gheara despre Burleanu acum 4 ani Absolut socant

Incredibil, ce putea să scrie omul de afaceri chiar pe site-ul personal, www.nicugheara.com, probând o viziune năucitoare asupra faptelor ulterioare, aproape de premoniţie. Reţineţi, articolul este conceput de Gheară în data de 21 martie 2014, deci acum 4 ani, când Burleanu nici nu-şi începuse bine domnia. Să nu mai spunem că, practic, nimeni nu-l cunoştea cu adevărat! Cuvintele lui Gheară îţi ridică pur şi simplu părul, majoritatea dintre ele fiind acoperite de fapte, senzaţia când citeşti materialul fiind că asişti, uimit, la un film cu scenariu de Oscar. Vă redăm integral ce previziona fostul fotbalist Nicu Gheară fix acum 4 ani.

Nicu Gheară, în urmă cu 4 ani: “Fotbalul, mai urât ca niciodată”

Ceea ce se întâmplă acum în fotbalul românesc este foarte urât. Ura, ranchiuna şi răzbunarea au luat loc fair-play-ului. Proaspăt alesul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, ar trebui să îşi dea seama că nu se mai află de ceva vreme în campanie electorală şi să înceteze să îl mai lovească pe Gică Popescu atâta timp cât acesta este la pământ şi se află în imposibilitatea de a se apăra.

Ca şi cum nu ar fi de-ajuns, în ajutorul fiului, a sărit şi tatăl, Gheorghe. Ranchiuna şi ura le-au înceţoşat minţile. Pozează în oameni corecţi, dar cu atitudinea asta nu te poţi îndrepta decât spre dictatură. Şi să ţină minte un lucru: în lumea fotbalului, genul ăsta de persoane n-a avut niciodată viaţă lungă.

Aparent, Burleanu vrea să lase impresia că este un om deschis şi că vrea să aibă o relaţie bună cu toţi oamenii din fotbalul românesc, însă în realitate totul este praf în ochi. A acceptat să-l aibă alături pe fostul preşedinte, care – fostul – a sărit imediat dintr-o barcă într-alta călcându-şi în picioare demnitatea şi s-a înjosit în aşa hal doar pentru a fi în graţiile actualului. Actual care a spus că a venit revoluţia în fotbalul românesc după 24 de ani. Păi în ăia 24 de ani s-a aflat şi fostul, care acum stă la braţ cu actualul, nu?

Am văzut că Burleanu a mers la Roma, pentru a discuta cu Cristi Chivu – finul lui Victor Becali – şi cu Radu Ştefan, fotbalist aflat sub contract cu familia Becali. Ce voia de fapt să demonstreze el? Că discută cu toată lumea? Să fim serioşi, Burleanu ştia din start că nu va ajunge la niciun acord cu niciunul dintre cei doi.

Abordarea lui Răzvan Burleanu este “dezbină şi cucereşte”, dar este una total greşită. Gândeşte ca un adevărat politician, dar trebuie să înţeleagă că fotbalul nu este politică. Fotbalul este o familie, iar familia aceasta trebuie să fie unită şi să lase răutăţile la o parte, să formeze cu toţii o echipă. Asta dacă vor performanţă…”

De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Jocurile Olimpice. Gimnastă exclusă din lot pentru un motiv neașteptat
Jocurile Olimpice. Gimnastă exclusă din lot pentru un motiv neașteptat
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”