ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Incredibil! Mutu era bătrîn, dar vor fundaş de 33 de ani!

Evoluţiile mai puţin apreciate ale lui Steliano Filip şi Constantin Grecu i-au făcut pe şefii lui Dinamo să caute soluţii pentru flancul stîng al "cîinilor", dar politica financiară a...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 26.01.2014 | 10:52
Incredibil! Mutu era bătrîn, dar vor fundaş de 33 de ani!
Baner al galeriei dinamoviste in peluza Catalin Haldan.

Evoluţiile mai puţin apreciate ale lui Steliano Filip şi Constantin Grecu i-au făcut pe şefii lui Dinamo să caute soluţii pentru flancul stîng al “cîinilor”, dar politica financiară a echipei din “Groapă” i-a îndreptat pe Negoiţă şi Anghelache să se îndrepte către un fundaş ieftin, dar şi experimentat. Soluţia găsită de dinamovisti este una surprinzătoare, aceştia dorind să îl aducă pe Elias Bazzi, jucător care a evoluat în trecut la Naţional, Argeş, U Cluj şi Dinamo, dar despre care nu se ştie dacă a mai jucat fotbal de un de zile!

ADVERTISEMENT

În vîrstă de 33 de ani, Elias Bazzi a dispărut din peisajul fotbalului mioritic din 2012, ultima oară activînd la Argeş, după care a luat calea ţării natale, Argentina, unde a mai evoluat un sezon, pînă în 2013, cariera lui oprindu-se Talleres de Cordoba. Iar acum, după un an de pauză, este dorit, conform oamenilor din cadrul clubului, de conducerea lui Dinamo să aducă un plus pe flancul stîng al defensivei, considerat vulnerabil de oficialii lui Dinamo. “Bazzi este dorit de preşedintele Anghelache pentru că vine liber de contract şi nu are pretenţii financiare exagerate. I s-a propus un contract pe un an de zile, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Totul a pornit după ce Negoiţă şi Anghelache au primit referinţe nesatisfăcătoare asupra randamentului dat de Constantin Grecu, actualul titular pe partea stîngă. La ultimul amical l-au forţat pe Bărboianu pe partea lui Grecu, dar trebuie un fundaş experimentat”, au dezvăluit surse din cadrul clubului “alb-roşu”.

Şi echipa secundă face transferuri!

Pe lăngă Bazzi, dinamovişti vor să îl aducă şi pe Cristian Cherchez, mijlocaş de 23 de ani de la Chindia Tîrgovişte, oficialii lui Dinamo confirmînd interesul pentru tînărul care a bifat 26 de meciuri pentru fosta echipă a lui Gheorghe Popescu. “Avem destui jucători în lotul lui Dinamo, Cherchez o să vină pentru echipa secundă a echipei, însă momentan nu este nimic sigur. În rest, nu am ce să vă mai spun momentan”, a declarat, misterios, preşedintele “cîinilor”.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:UNIVERSITATEA CLUJ-CONCORDIA CHIAJNA 1-1,LIGA 1 (11.09.2011)

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!