Life

Surpriză! Cine a câștigat custodia exclusivă a fetiței Antoniei la divorţ! Culisele despărţirii

19.11.2020 | 14:55
Surpriza Cine a castigat custodia exclusiva a fetitei Antoniei la divort Culisele despartirii
Antonia și Vincenzo, la tribunal, după ce au depus actele de divorț. Foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat după 7 ani în care s-au plimbat prin tribunale. Cei doi foști soți au ajuns la un numitor comun și au hotărât împreună ce e mai bine pentru micuța Maya, acum în vârstă de 11 ani, care locuiește în Italia de la separarea artistei de omul de afaceri italian. Fostul socru al Antoniei a dezvăluit în exclusivitate că Vincenzo Castellano este cel care are custodie exclusivă.

Cunoscutul afacerist Ciro Castellano ne-a povestit că relația dintre Antonia și Vincenzo, fiul lui, este una bună, că cei doi și-au strâns mâna și au ajuns la un numitor comun, iar după 7 ani de război prin sălile de judecată, cei doi au divorțat.

ADVERTISEMENT
Antonia și Vincenzo Castellano, alături de micuța Maya, pe vremea când formau o familie fericită
Antonia și Vincenzo Castellano, alături de micuța Maya, pe vremea când formau o familie fericită

Micuța Maya va continua să trăiască în Italia, unde a crescut, locul în care Antonia a vizitat-o de fiecare dată. Fetița artistei va locui cu tatăl ei și familia acestuia, așa cum s-a întâmplat și până acum, iar cântăreața va putea să o viziteze oricând dorește, iar Maya va reveni în țară la fiecare eveniment important din viața vedetei, dar și cu alte ocazii, detalii pe care le va stabili cu fostul soț.

Antonia se bucură de fiecare clipă petrecută cu fiica sa, Maya, care este parte din familia din București
Antonia se bucură de fiecare clipă petrecută cu fiica sa, Maya, care este parte din familia din București

„Da, au divorțat, totul este ok, totul e bine acum. Fetița rămâne în Italia, va continua să trăiască aici. Va merge la Antonia de sărbători, de Crăciun, de Paște, când vor fi anumite evenimente, așa cum a fost și până acum, dar va locui cu noi aici. Ei au semnat că sunt de comun acord în ceea ce privește divorțul, iar Vincenzo are custodie exclusivă. Au divorțat, dar Maya rămâne în Italia”, a declarat Ciro Castellano pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Așadar, Antonia a renunțat să-și mai petreacă timpul prin tribunale, a fost de acord ca Maya să rămână în custodia tatălui, însă cu mențiunea ca ea să o vadă oricând dorește și să îți petreacă vacanțele împreună, dar și sărbătorile. De altfel, fetița vorbește zilnic cu mama sa prin intermediul rețelelor de socializare.

Antonia și Vincenzo Castellano, poveste de iubire cu final nefericit

Antonia și Vincenzo Castellano au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, s-au căsătorit în 2011, iar din rodul iubirii lor a rezultat Maya. După doar doi ani de mariaj, cei doi au depus actele de divorț, însă abia anul acesta au reușit să finalizeze procesul de separare, lupta care s-a dat și pe custodia fiicei lor. Văzând că anii au trecut, iar procesul nu se mai încheie, Antonia a decis să fie de acord cu Vincenzo în privința divorțului, astfel a revenit la numele de Iacobescu. Maya deja a crescut, iar în câțiva ani va fi majoră și va alege unde să locuiască, cu cine să stea și cât de mult să-și viziteze mama.

ADVERTISEMENT

După separarea de Vincenzo Castellano, Antonia s-a cuplat cu Alex Velea, căruia i-a dăruit doi băieți, pe Dominic și Akim. Maya are o relație specială atât cu artistul, cât și cu frații săi mai mici.