Life

Incredibil cum arăta Angela Merkel în tinerețe. Temutul cancelar german este schimbat total – VIDEO

20.07.2020 | 16:38
Incredibil cum arata Angela Merkel in tinerete Temutul cancelar german este schimbat total  VIDEO
Angela Merkel. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Angela Merkel se numără printre cele mai controversate personaje politice din istoria recentă. Ea a reușit să se impună în fața liderilor lumii și să devină respectată în țara pe care o conduce.

În tinerețe, temutul lider politic arăta complet diferit și era departe de imaginea din zilele noastre.

ADVERTISEMENT

De altfel, ea este prima femeie cancelar din istoria Republicii Federale Germania.

Angela Merkel, în tinerețe!

Imaginile cu Angela Merkel în tinerețe au făcut deliciul presei, dar și al fanilor. Totl schimbată, mai puțin serioasă și cu zâmbetul mereu pe buze, cancelarul german nu mai semăna cu femeia din prezent.

Omul politic german a fost ales cancelar german pe 22 noiembrie 2005 de către Bundestag, Parlamentul German, și realeasă la 28 octombrie 2009, 17 decembrie 2013 respectiv 14 martie 2018.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Zu Gast am schönen Chiemsee: Als erste Bundeskanzlerin nimmt Angela Merkel an einer Sitzung des bayerischen Kabinetts teil. Dort stellt sie die Schwerpunkte und Aufgaben der deutschen EU-Ratspräsidentschaft vor. – Visiting the beautiful Chiemsee: Angela Merkel is the first German Chancellor to take part in a meeting of the Bavarian cabinet. Here, she presents the priorities and tasks of the German EU Council Presidency. . . . #Kanzlerin #Merkel #EU2020 #EU2020DE #Europa #EU #Chiemsee #Herrenchiemsee #Politik #Bayern @bayern.de

A post shared by Angela Merkel (@bundeskanzlerin) on

Angela Merkel a fost o tânără plină de viață pe vremea când avea 20 de ani și se distra ca orice tânăr aflat la această vârstă. Departe, cel mai probabil, gândul omului politic, la acea vreme, de a deveni unul dintre cei mai importanți lideri din lume. În vârstă de 63 de ani, cancelarul german a suferit schimbări fizice de-a lungul vremii și astăzi nu mai seamănă cu adolescenta independentă din imagini.

Angela  s-a născut la Hambrug și face parte dintr-o familie religioasă, tatăl fiind pastor luteran, iar mama profesoară. Ea a studiat Universitatea Karl Max din Leipzig.

ADVERTISEMENT

Pe plan amoros, ea a fost căsătorită cu fizicianul Ulrich Merkel din 1977-1982. S-a recăsătorit după divorț cu Joachim Sauer, cimist de meserie. Nu are copii și a păstrat numele fostului soț.