Life

Incredibil cum arată Oana Roman în realitate și cât de retușate sunt fotografiile de pe internet

25.11.2020 | 14:34
Incredibil cum arata Oana Roman in realitate si cat de retusate sunt fotografiile de pe internet
ADVERTISEMENT

Oana Roman a mărturisit că a slăbit foarte mult, însă adevărul despre kilogramele sale stă chiar în aparițiile sale, iar ultima a fost la Capatos, unde a vorbit despre Pepe.

Fiica fostului premier al României a dezvăluit că a reușit să dea jos kilograme bune, că a scăpat de patru mărimi de haine, însă mai vrea să dea jos încă vreo 10 kilograme.

ADVERTISEMENT


Pe pagina deInstagram, Oana Roman pare mult mai slabă, chiar și în clipurile pe care le postează, însă, în realitate, vedeta este mai plinuță. Ce-oi drept, nici rochia purtată, dar nici culoarea aleasă nu au fost în avantajul vedetei, care mai mult au făcut-o să pară mai mare.

Oana Roman
Așa se prezintă Oana Roman pe Instagram

Drept dovadă stau chiar imaginile din clipul video în care fosta prezentatoare tv apare în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, unde a comentat pe marginea scandalului dintre Pepe, bunul ei prieten, și Raluca Pastramă, soția acestuia.

ADVERTISEMENT
Așa arată Oana Roman în realitate

Într-un interviu pentru FANATIK, Oana Roman a declarat că încă mai ține regim, deși fiica ei a dat-o de gol că a mâncat fast food.  „Da, absolut. Am început în urmă cu un an și continui să fac și proceduri, să țin și dietă, să am grijă de siluetă. Mai am un pic de parcurs.

Aș mai vrea să slăbesc încă vreo 10-12 kilograme. Am ajuns la măsura 44-42 vreau să ajung la 38. Am at 4 măsuri până acum într-un an, oricum, nu se face așa peste noapte. Trebuie să-ți creezi un stil de viață. Însă nu renunț și voi continua cu totul”, a declarat Oana Roman.

ADVERTISEMENT
Tags: