INCREDIBIL! Cum a început idila dintre Nilă şi Cruduţa

Despre povestea de dragoste dintre Cruduta si Nila se stiu vrute si nevrute, dar momentul primei lor intalniri a ramas invaluit in mister chiar si dupa despartire. Asta, pentru ca temelia relatiei o...
06.10.2014 | 09:35
INCREDIBIL Cum a inceput idila dintre Nila si Cruduta

Despre povestea de dragoste dintre Cruduta si Nila se stiu vrute si nevrute, dar momentul primei lor intalniri a ramas invaluit in mister chiar si dupa despartire. Asta, pentru ca temelia relatiei o reprezinta un ramasag baietesc pus in vestiar.

O tanara apetisanta, cu multe aparitii pe micul ecran, zgubilitica si dispusa la distractii nocturne, Daniela Crudu era privita ca un adevarat trofeu, in urma cu trei ani si jumatate. Si cine sunt cei mai mari vanatori de tinere fete care apar la televizor daca nu fotbalistii? Ei bine, se pare ca Daniela era una dintre cele mai ravnite vedete printre baietii din vestiarul echipei Steaua, iar felul in care a inceput relatia dintre ea si Mihai Costea este unul de-a dreptul halucinant.

Daniela a avut o viata amoroasa tumultuoasa
Daniela a avut o viata amoroasa tumultuoasa

De remarcat faptul ca, intrebata in repetate randuri, la emisiunile TV, cum l-a cunoscut pe Nila, Cruduta a evitat raspunsul, iar noi am aflat si motivul. Intr-adevar, nicio femeie nu s-ar mandri cu o astfel de situatie! Un inceput de relatie care are cu totul alte ingrediente decat romantismul.

Nila a pus pariu cu baietii de la Steaua ca o va baga in patul lui

Daniela si Mihai au fost impreuna trei ani, dar relatia lor a inceput sa se destrame inca de anul trecut
Daniela si Mihai au fost impreuna trei ani, dar relatia lor a inceput sa se destrame inca de anul trecut

De-a lungul timpului, au existat zvonuri ca bruneta ar mai fi bifat cateva intalniri cu fotbalisti astfel ca, pentru Nila, Cruduta n-a fost altceva decat o ambitie, la inceput. Si, cum o placea din aparitiile televizate, fotbalistul a fost supus unui pariu, de catre colegi, care avea ca scop o intalnire cu asistenta TV: “Ea nu spune niciodata cum s-au cunoscut. De fiecare data evita. Totul a fost un pariu intre Nila si colegii lui, cum sa faca sa o agate. Iar el a fost si dispus, atunci, sa o plateasca cu suma de 500 de euro pentru o intalnire. Si, uite asa, s-au vazut o data, de doua, de trei ori, si s-a indragostit de ea. Mihai nu prea avea experienta.

Asa arata Daniela acum, dupa despartirea de Mihai
Asa arata Daniela acum, dupa despartirea de Mihai

Tocmai venise in Bucuresti, avusese in Valcea o singura iubita. La vremea respectiva, el locuia cu chirie impreuna cu un prieten undeva in zona 13 Septembrie, dar dupa vreo trei intalniri s-a mutat la Crudu acasa si asa au ramas impreuna”, a povestit o sursa din anturajul lui Costea, pentru CANCAN.ro.

 

Mai are la Daniela cauciucurile de la masina

Nila si-a refacut acum viata sentimentala
Nila si-a refacut acum viata sentimentala

Imediat dupa ce a anuntta public despartirea, pe micul ecran, Daniela a mentionat si faptul ca a schimbat yala pentru ca Nila sa nu poata venit sa-si ia lucrurile. Se pare ca fotbalistului i-au mai ramas la fosta iubita cateva “maruntisuri”: “El nu mai are nevoie de lucrurile alea si i-a spus si ei. Dincolo de cateva obiecte personale, dev care poate sa se lipseasca, mai are la ea si patru cauciucuri de masina”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!