Life

Incredibil cum s-au cunoscut, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Nimeni nu bănuia asta. Exclusiv

16.11.2020 | 19:01
Incredibil cum sau cunoscut de fapt Andreea Balan si Tiberiu Argint Nimeni nu banuia asta Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a fost greu încercată de viață, căci a avut parte de ghinion atât pe plan sentimental, cât și din punct de vedere al sănătății. Când nu se aștepta mai puțin, în locul cel mai greu de crezut că își va găsi, până la urmă jumătatea, artista l-a întâlnit pe Tiberiu Argint. FANATIK dezvăluie în exclusivitate cum s-au cunoscut cei doi și circumstanțele care au dus la relația dintre ei.

Andreea Bălan ar fi trebuit să sărbătorească în septembrie un an de mariaj cu George Burcea, însă viața a avut alte planuri pentru cei doi, iar toamna i-a găsit pe fiecare alături de altă persoană.

ADVERTISEMENT
Andreea Bălan îi pune condiții fostului soț pentru a-și putea vizita fetițele. Sursa foto: Instagram
Andreea Bălan îi pune condiții fostului soț pentru a-și putea vizita fetițele. Sursa foto: Instagram

Cântăreața și soțul ei s-au despărțit după o vacanță peste hotare, chiar după sărbători, însă și-au anunțat separarea câteva luni mai târziu. Culmea este că Andreea Bălan a fost prima care și-a refăcut viața, într-un moment în care nu credea că va mai exista pentru ea cuvântul dragoste.

Așa să face că artista, în timp ce își vizita chiriașa în jumătatea de imobil din zona Băneasa (n.r. casa duplex pe care a construit-o cu Keo și în posesia căreia a rămas vedeta), l-a întâlnit pe Tiberiu Argint, care se afla într-o vizită.

ADVERTISEMENT
Andreea Băla are o relație de iubire cu Tiberiu Argint
Andreea Băla are o relație de iubire cu Tiberiu Argint

FANATIK dezvăluie că Andreea Bălan și fratele prezentatoarei Sonia Argint s-au cunoscut chiar în casa ei. Sursele noastre spun că a fost dragoste la prima vedere, iar cei doi efectiv s-au simțit ca doi magneți în momentul în care s-au întâlnit.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşază. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine.

ADVERTISEMENT

Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a declarat frumoasa artistă, despre evenimentele din viața ei, dar și despre relația cu Tiberiu Argint.

Cel care a făcut primul pas a fost Tiberiu, însă artista nu a cedat insistențelor din prima, dată fiind situația cu divorțul și întregul scandal cu George Burcea, însă, până la urmă, s-au întâlnit la numeroase cafele, după care au constatat că se potrivesc, iar vedeta a dat o șansă și acestei relații, deși a suferit de nenumărate ori.

ADVERTISEMENT

„Ei se înțeleg din priviri, există o chimie fantastică între ei. Au o relație specială, s-au înțeles din prima, iar Tiberiu este un bărbat foarte atent și pe picioarele lui, iar Andreei îi place că este un om muncitor, cu viziune, ca ea”, au declarat pentru FANATIK surse apropiate.

Andreea Bălan, o serie de relații eșuate și probleme grave de sănătate

Cântăreața și-a dorit o viață perfectă, căci muncește de la vârsta de 12 ani, fiind pe scenă de mică, iar foloasele muncii s-au văzut în timp. Toate astea însă au avut un preț, fericirea și sănătatea ei. Andreea Bălan a avut o relație de 8 ani cu Keo, care a culminat cu o despărțire scandaloasă, după ce artistul a înșelat-o cu o altă femeie. După acest eșec în dragoste, cântăreața l-a întâlnit pe George Burcea, alături de care a filmat pentru clipul Rece, pe care l-a lansat chiar după separarea de Keo.

Cei doi s-au îndrăgostit, au fost împreună 5 ani, timp în care au dat viață și celor două fetițe. În 2019, lucrurile între cei doi au început să scârțâie, poate și după presiunea din familie, cei doi copii și toate lucrurile noi, mai ales problemele de sănătate ale vedetei, după ce era să moară la naștere. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a ajuns din nou pe masa de operație, după ce a suferit un abces abdominal care i-a fost înlăturat în urma unei intervenții laparoscopice.

ADVERTISEMENT