Life
notix pixel id

Incredibil cum și-a transformat Vlăduța Lupău întreaga casă doar pentru o filmare

28.11.2020 | 15:30
Incredibil cum și-a transformat Vlăduța Lupău întreaga casă doar pentru o filmare
Incredibil cum și-a transformat Vlăduța Lupău întreaga casă doar pentru o filmareSursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a tranformat întreaga casă într-un platou de filmare. Îndrăgita interpretă de muzică populară pregătește o filmare pentru Crăciun, motiv pentru care a intrat deja în spiritul sărbătorilor și și-a împodobit căminul.

Cântăreața a distribuit pe Instagram imagini ale decorului pe care l-a realizat și a mărturisit că livingul său se va trasforma într-un platou de filmare.

O adevărată „pădure de brazi” spune solista că a strâns în interiorul casei și le povestește fanilor că se pregătește pentru filmarea unei emisiuni, ediție specială de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a transformat livingul într-un platou de filmare

„Dacă vă întrebați de ce sunt așa de mulți brazi la noi în casă…aici e pădurea de brazi. Mâine o să vedeți foarte mulți invitați pentru că o să facem o super emisiune și vor veni toți la noi acasă.

Sper să apuc să fac story-uri pentru că o să fie o mare nebunie. Livingul nostru se transformă într-un platou!”, explică Vlăduța Lupău, în timp ce le prezintă urmăritorilor de pe Instagram decorul căminului său.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău filmează o emisiune de Crăciun în propria casă
Colaj: Fanatik

Ulterior, îndrăgita cântăreață a revenit cu imagini din timpul filmării respectivei emisiuni. Aceasta a distribuit un filmuleț cu colindătorii pe care i-a reunit la ea acasă. ”Dragilor, v-am spus că astăzi filmăm o ediție specială de Crăciun. Colindători unu și unu îmi calcă pragul”.

Interpreta de muzică populară a anunțat și lansarea unui cântec special dedicat sărbătorilor de iarnă. Solista a anunțat că melodia o să apară în curând. “De Crăciun” va fi un cântec deosebit! Pe cuvânt! ❤️va urma…”, le-a dezvăluit ea fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Perioada prin care trecem este una dificilă pentru artiștii români. Vlăduța Lupău, pe lângă încercările profesionale prin care trece, a avut de luptat și cu virusul care a cauzat această pandemie. Se pare, însă, că a depășit cu bine încercările dificile.

Totuși, artista și-a anunțat fanii că pandemia o să o împiedice să susțină tradiționalul spectacol de Crăciun: „cu regret vă spun că în acest an NU “Vin acasă de Crăciun” 😕 Spectacolul meu, care este deja o tradiție.. în acest an nu ne va da ocazia să ne revedem, așa cum s-a întâmplat în ultimii 5 ani la Teatrul Național din Cluj-Napoca!

ADVERTISEMENT

Îmi este dor, tare DOR de emoțiile acestui concert, de toată munca lui, de repetiții, de întâlnirea cu dumneavoastră și bineînțeles de aplauze… Totuși … vă port în suflet și curând vă prezint surprizele mele pentru voi ❤️Cu drag și dor, Vlăduța!”, a anunțat aceasta cu o săptămână în urmă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri