Life

Incredibil! De cât timp îl înșela Raluca pe Pepe: “Nu a trăit o simplă aventură”

26.11.2020 | 23:15
Incredibil De cat timp il insela Raluca pe Pepe Nu a trait o simpla aventura
ADVERTISEMENT

Un prieten din anturajul cuplului dintre Raluca Pastramă și Pepe a dezvăluit de când timp frumoasa brunetă îl înșela pe artist. Conform acestuia, soția lui Pepe îl înșela pe cântăreț de anul trecut. 

Potrivit mărturiilor bărbatului, Pepe ar fi aflat de relația extraconjugală a soției sale și a început investigațiile pentru a descoperi noi informații despre presupusul amant al Ralucăi Pastramă.

ADVERTISEMENT

Sursa a mai dezvăluit că Pepe a strâns suficiente dovezi pentru a o încrimina pe soția sa de infidelitate și a plănuit minuțios planul de răzbunare împotriva mamei fetițelor sale.

Pepe, pregătit să se răzbune pe Raluca Pastramă

Un prieten comun al celor doi a mărturisit că Pepe știa de adulterul Ralucăi înainte să anunțe divorțul pe data de 2 noiembrie. Cântărețul latino a aflat că soția sa l-a înlocuit cu un milionar din Qatar, care locuiește, în prezent, în România. În plus, se pare că Raluca nu a avut o simplă aventură, ci o relație paralelă în care a investit multe sentimente.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prietenul respectiv, care a acceptat să vorbească despre acest subiect controversat doar sub protecția anonimatului, a mai afirmat că Pepe îl cunoaște pe amantul femeii cu care a fost căsătorit timp de 8 ani.

“Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp, el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a dezvăluit apropiatul cuplului pentru Playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Conform sursei menționate mai sus, Pepe este hotărât să se răzbune pe Raluca Pastramă din cauza infidelității acesteia și nu este dispus să treacă peste relația ei cu arabul din Qatar. Cu toate acestea, deși solistul nu este dipus să o ierte vreodată pe focoasa brunetă, a păstrat pozele cu cei doi pe rețelele de socializare, semn că încă ar mai avea sentimente pentru aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pepe (@pepe.ro)

 

,,Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încrederea. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit, însă, a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze”, a mai spus prietenul celor doi.

ADVERTISEMENT

 

Tags: