News

Gigi plăteşte 10.000 € ca SĂ ADUCĂ O FEMEIE în puşcărie: “Îmi doresc să-l fac din nou SĂ ZÎMBEASCĂ”

Pentru prima dată în viaţă, Gigi Becali va petrece sărbătorile de iarnă departe de familie. Aflat în închisoare unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani şi jumătate, patronul Stelei va...
15.12.2013 | 10:43

Pentru prima dată în viaţă, Gigi Becali va petrece sărbătorile de iarnă departe de familie. Aflat în închisoare unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani şi jumătate, patronul Stelei va mînca de Crăciun şi Revelion în compania colegilor de celulă, apoi se va duce la culcare. Chiar şi aşa, Gigi nu va lăsa detenţia să-i umbrească sărbătorile, motiv pentru care le-a mărturisit apropiaţilor că şi-ar dori foarte mult ca de Crăciun călugării de la Muntele Athos să vină la penitenciar şi să oficieze o slujbă, iar de Revelion, dacă este posibil, să cheme artiştii săi preferaţi să dea un recital pentru el şi colegii săi de suferinţă. În acest sens, Gigi şi-ar dori ca interpreta de muzică machedonească Diana Bişinicu să vină la Poarta Albă şi să-i cînte în noaptea de Revelion. În anii trecuţi, artista a fost nelipsită de la petrecerile organizate de patronul Stelei în Poiana Braşov. Gigi este gata să-i dea Dianei Bişinicu 10.000 de euro dacă acceptă să de deplaseze pînă la Poarta Albă pentru a-i cînta la trecerea dintre ani.

“Îi cînt şi fără bani, îmi doresc să-l fac din nou să zîmbească”

Acum, Gigi Becali trebuie să convingă conducerea închisorii să permită organizarea concertului, pentru că, dacă acest lucru se va întîmpla, Diana Bişinicu este gata să-i facă pe plac latifundiarului din Pipera. “Încă nu mi-a făcut propunerea, dar aş accepta fără să mă gîndesc la aspectul material! Îi cînt şi fără bani, nu despre asta e vorba, ci de unitatea dintre noi, ţinînd cont că amîndoi sîntem machedoni. Mi-aş dori să-l fac din nou să zîmbească. Sînt lîngă dînsul cu sufletul şi cu gîndul. Mi-a părut rău pentru ce i s-a întîmplat, ştiu că nu e deloc confortabil. Eu am cîntat de trei ori pentru Gigi, ultima oară anul trecut, de Revelion, deşi eram însărcinată în luna a şaptea. Am făcut un efort mare pentru el, fără acordul soţului, care se temea că risc să nasc mai devreme”, a spus Diana pentru libertatea.ro. Altfel, avocatul lui Becali va depune, săptămîna viitoare, o cerere în care va solicita eliberarea cilentului său pentru 24 de ore, ca să petreacă Crăciunul cu familia.

diana_bisinicu_marita_3f9308b1f4