Fotbal intern

Motivul incredibil pentru care Alibec n-a scăpat de pubalgie!

Denis Alibec se află în cea mai proastă perioadă din cariera lui. Joi seara, după ce a fost schimbat de către Nicolae Dică în meciul cu Beer Sheva, în minutul 70, fostul căpitan al Stelei nu...
05.11.2017 | 11:45
Motivul incredibil pentru care Alibec na scapat de pubalgie

Denis Alibec se află în cea mai proastă perioadă din cariera lui. Joi seara, după ce a fost schimbat de către Nicolae Dică în meciul cu Beer Sheva, în minutul 70, fostul căpitan al Stelei nu s-a mai putut abţine şi a început să plângă pe bancă mai ales că fusese înjurat şi de către suporteri. Însă internaţionalul roş-albaştrilor s-a tot plâns că are forma pe care o are şi din cauza faptului că nu s-a recuperat bine. Acesta susţine că are în continuare mari dureri din cauza pubalgiei de care suferă.

FANATIK.RO a aflat că medicii de la Steaua au constatat că Denis Alibec nu şi-a rezolvat până la această oră problemele cu pubalgia şi din cauza lui. Ei bine, chiar dacă el a crezut că jocul Counter-Strike îl relaxează,  lucrurile nu au stat nici pe departe aşa. Din cauza faptului că petrecea zilnic două ore la antrenament, iar mai bine de 6 ore în faţa laptopului, pe scaun sau în diferite poziţii, jucătorul îşi încorda la maximum abdomenul. Acest lucru nu îl ajuta sub nici o formă să scape de dureri, iar doctorii ştiu foarte bine că un jucător cu astfel de probleme nu trebuie să îşi ocupe timpul liber fiind mai mereu încordat.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Denis Alibec a refuzat să îi dea laptopul lui Gigi Becali!

Gigi Becali a aflat de la oamenii săi toate aceste lucruri şi marile probleme cu pubalgia pe care Alibec nu şi le poate rezolva. Mai în glumă, mai în serios patronul roş-albaştrilor i-a zis fotbalistului să vină şi să predea la el la palat laptopul în schimbul sumei de 5.000 de euro. ”I-am zis: <Bă, eşti nebun? Cum să stai 6 ore la un joc pe calculator? Păi ăla îţi ia capul şi mintea>. I-am zis să-l arunce sau să mi-l dea mie, dar mi-a răspuns că a dat 5.000 de euro pe el.

I-am mai spus că-i dau eu banii ăia! Mi-a promis că nu se mai joacă. Dar dacă mai aflu că pierde nopţile sau timpul liber cu astfel de prostii, atunci o să ne supărăm rău de tot. El este fotbalist profesionist nu copil mic. La Steaua ai venit să joci fotbal nu să te joci pe calculator atâtea ore. Eu discuţia asta am avut-o cui el pentru binele lui, iar dacă el crede că am glumit atunci e doar problema lui”, a comentat în urmă cu câteva zile Gigi Becali.