Incredibil! Două sportive românce, JEFUITE la Jocurile Olimpice!

Sportivele Paula Todoran şi Elena Cârlan au fost jefuite de hoţi la Jocurile Olimpice, anunţă COSR. Cele două sportive au asistat la un meci de volei şi au remarcat că le-a dispărut un rucsac în care erau obiectele lor personale.

Atletele s-au dus la reprezentatul Federaţiei de Atletism, care a mers la poliţie şi le-a ajutat să obţină noile acreditări:

"În ziua de 16 august 2016, în jurul orei 14:00, sportivele Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cârlan se aflau în zona arenei olimpice de beach-volley şi au remarcat lipsa unui rucsac care conţinea obiecte personale.

Ele nu au observat momentul furtului şi nu au interacţionat în nici un fel cu presupusul/presupusii faptaş/faptaşi. Au contactat imediat un voluntar Rio 2016, care i-a insoţit la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde au completat un raport.

În acelasi timp, au reuşit sa contacteze responsabilul Federaţiei Române de Atletism din cadrul Echipei Olimpice a României.

Şeful de misiune, Alexandru Epuran, s-a deplasat la secţia de poliţie, de unde a asigurat transportul în siguranţă la Satul Olimpic şi obţinerea unei noi acreditări pentru sportiva Paula Claudia Todoran. În acest moment, sportivele se află în siguranţă, în Satul Olimpic", se arată în comunicatul COSR.