Revista FANATIK

Incredibil: după fotbal, ungurii ne fură și… handbalul! Toate culisele „afacerii”, doar în revista Fanatik

15.08.2020 | 16:30
Incredibil dupa fotbal ungurii ne fura si handbalul Toate culisele afacerii doar in revista Fanatik
ADVERTISEMENT

A apărut Numărul 712 al FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România te așteaptă acum la orice punct de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK!

Materiale exclusive, dezvăluiri incendiare, reportaje emoționante sau interviuri cu cărțile pe masă, toate acestea le poți citi numai în noul număr al revistei FANATIK, pe care îl găsești acum la toate chioșcurile.

ADVERTISEMENT

Culisele celui mai nou scandal care e pe cale să izbucnească în sportul românesc, cum poți să devii multimilionar după ce ai fost… ziarist sportiv, ce planuri are cel mai sexy conducător din fotbalul românesc sau ce nouă „ramură” începe să producă miliarde de dolari anual află doar din noul număr al FANATIK, cea mai bună revistă de sport din România. Acum la toate punctele de difuzare din țară.

Incredibil: după fotbal, ungurii ne fură și… handbalul! Toate detaliile, în noul număr al revistei Fanatik

Dormim pe noi! După fotbal, ungurii ne fură și… handbalul! Cum e posibil acest lucru? Află doar din Numărul 712 al revistei FANATIK ce planuri are Guvernul maghiar cu sportul românesc și ce sume imense se investesc de la Budapesta în extrafotbal.

ADVERTISEMENT

Revista FANATIK dezvăluie cum sunt „ajutate” cluburile noastre din vestul țării, ce se întâmplă cu jucătoarele care pleacă la stagii de pregătire în Ungaria, ce nou proiect de succes, pe modelul Sepsi, au în pregătire oficialii maghiari, dar și care este reacția incredibilă a șefilor handbalului românesc.

Ce mai poți citi în Numărul 712 al revistei FANATIK

  • „Pe muntele Athos, am crezut că timpul s-a oprit în loc. Când am coborât, am realizat ce minunată e viața!”. Citește în Numărul 712 al revistei FANATIK o discuție neconvențională despre Biserică și credință cu unul dintre cei mai importanți oameni din fotbalul românesc. Un reportaj emoționant, în care acesta povestește în exclusivitate pentru FANATIK ce înseamnă pentru el Dumnezeu, dar și mersul la slujbele religioase în fiecare duminică.
  • Destin de milionar. Povestea lui Bogdan Dragomir, fiul fostului președinte al LPF, o poți afla numai din noul număr al FANATIK, pe care îl găsești acum la toate chioșcurile de difuzare a presei. Cea mai bună revistă de sport din România îți dezvăluie cum s-a îmbogățit acesta din construcții, după ce în tinerețe fusese… ziarist sportiv.
ADVERTISEMENT

  • „Pretențiile sunt mari în familia mea. Nu am voie să fiu pe locul 2 în meserie și în viață. Niciodată!”. Sunt vorbele Rebeccăi Prodan, singura femeie din conducerea unui club de fotbal din România. Doar în revista FANATIK poți citi acum un interviu savuros cu cea mai sexy investitoare din Liga 1. Fuga la chioșcuri și ia cea mai bună revistă de sport, pentru a afla ce planuri are Rebecca Prodan cu echipa pe care o patronează.

  • eSports, industria care generează anual venituri de miliarde de dolari, te face milionar de la 15 ani. Cum se poate întâmpla asta? Află doar din noul număr al revistei FANATIK, pe care îl găsești acum la toate punctele de difuzare a presei.
ADVERTISEMENT

Și acestea sunt numai câteva subiecte din paginile Numărului 712 al revistei FANATIK! Nu uita: Numărul 712 al revistei FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Relaxează-te, ieși din casă, dar păstrează distanțarea socială, puneți masca de protecție pe față și ia-ți ultimul număr al revistei FANATIK! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

ADVERTISEMENT