Fotbal intern

Incredibil! Fanii lui Dinamo i-au dat FOC lui Lăcătuş! REACŢIE FABULOASĂ a ultraşilor stelişti!

UPDATE 14:00 / Contactat de FANATIK.RO, Dorin Taban, unul dintre reprezentanţii galeriei Stelei, a lansat un atac dur la adresa ultraşilor din PCH, cei care au incendiat bannerul cu Marius...
08.05.2014 | 14:00

UPDATE 14:00 / Contactat de FANATIK.RO, Dorin Taban, unul dintre reprezentanţii galeriei Stelei, a lansat un atac dur la adresa ultraşilor din PCH, cei care au incendiat bannerul cu Marius Lăcătuş: “De acest gest făcut de aşa zişii ultraşi ai lui Dinamo, rîde acum tot internetul. În primul rînd, cine mănîncă pe pîine ultraseria ştie sigur că materialele de la coregrafie, în proporţie de 99 la sută sînt lăsate în tribune, nu le mai ia nimeni. Nu poţi să ţii un banner şi să vii tot cu el peste cîteva zile la alt meci. Probabil băieţii ăştia de la Dinamo au cunoştinţe pe la firma de salubrizare şi au început curăţenia, să pună şi ei mîna pe un banner adevărat. Nu e niciun gest de vitejie al lor, ca să poată ieşi în evidenţă cu ceva, că ne-ar fi furat nouă bannerul…”

Suporterii formaţiei din “Ştefan cel Mare” au ales să se răzbune în stilul lor caracteristic pe rivala din Ghencea, care, pe 7 mai, a sărbătorit cîştigarea Cupei Campionilor din 1986. După partida retur din semifinala Cupei cu Steaua, fanii lui Dinamo au reuşit să pună mîna pe coregrafia roş-albaştrilor, care îl înfăţişa pe Marius Lăcătuş. Ultraşii din “Groapă” au păstrat respectivul banner, însă astăzi, pe 7 mai, au ales să-i foc, iar mai multe fotografii au fost postate pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

fb laca ars