Nicio categorie

Fotbalişti obligaţi să vîndă droguri şi să se prostitueze

Un scandal incredibil a explodat în Ghana, după ce un star din campionatul intern a declarat întîmplările incredibile pe care le-a trăit cît a jucat în Thailanda....
14.08.2014 | 16:20
Fotbalişti obligaţi să vîndă droguri şi să se prostitueze

Un scandal incredibil a explodat în Ghana, după ce un star din campionatul intern a declarat întîmplările incredibile pe care le-a trăit cît a jucat în Thailanda.

Nikwei Issac, fosta vedetă a ghanezilor de la Wa All Start, a povestit cum a fost păcălit de impresar să se ducă în Thailanda. Acesta l-a dus în respectivul campionat, unde i-a cerut favoruri sexuale şi droguri în schimbul unui permis de şedere.

“Un agent de jucători m-a convins să vin în Thailanda, mi-a promis un contract de vis, dar am ajuns să trăiesc un coşmar. Când am ajuns acolo, am realizat că totul e o minciună şi am rămas fără permis de muncă şi şedere“, a mărturisit fotbalistul pentru un post de radio din Ghana.

“Mulţi jucători din Africa, mai ales din Ghana, nu pot merge acasă pentru că nu au bani, prin urmare sînt obligaţi să vîndă droguri sau să se prostitueze. Mă doare sufletul să văd jucători care erau vedete în Ghana nu pot să supravieţuiasca aici fără a comite astfel de gesturi”, a completat Issac.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri