Sport

Incredibil! Fotografia cu Lionel Messi și Lamine Yamal făcută acum 16 ani face ravagii pe internet

Lamine Yamal a avut primul contact cu Lionel Messi încă de când acesta nu putea nici să meargă de-a bușilea. Fotografia postată a făcut ravagii în mediul online.
10.07.2024 | 00:54
Incredibil Fotografia cu Lionel Messi si Lamine Yamal facuta acum 16 ani face ravagii pe internet
Lionel Messi și Lamine Yamal în 2007. sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, fostul jucător al Barcelonei și câștigător a 8 Baloane de Aur, a avut prima interacțiune cu tânărul spaniol Lamine Yamal pe când acesta nu avea nici măcar un an. La mijloc au stat părinții tânărului de 16 ani.

Ce dorință a avut familia lui Yamal

Era sortit în cărți ca puștiul-minune al Barcelonei să îi urmeze calea lui Leo Messi, idolul său. Surpriza cea mai mare a fost atunci când părinții lui Yamal au aranjat o ședință video pentru un calendar cu celebrul Argentinian.

ADVERTISEMENT

Tânăra speranță al Barcelonei și naționalei Spaniei se poate lăuda cu un eveniment inedit. În 2007, a fost făcut un calendar de familie cu Leo Messi în care a apărut și bebelușul Yamal.

Poza a devenit virală cu puțin timp în urmă, când celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano a publicat pe rețelele sale de socializare pozele cu cei doi fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Messi și Yamal s-au întâlnit încă o dată, la 11 ani de la prima interacțiune

Lamine Yamal și-a întâlnit idolul la vârsta de 12 ani, pe Ciutat Esportiva Joan Gamper, în baza de antrenament a Barcelonei. Starul argentinian venea des la antrenamentele juniorilor Barcelonei și a avut ocazia să-l vadă la treabă pe Lamine Yamal.

Yamal este cel mai tânăr debutant din istoria lui FC Barcelona, având primul meci oficial încă de la vârsta de 15 ani, 9 luni și 16 zile, când a jucat contra lui Real Betis în campionat.

ADVERTISEMENT

Mai toți copiii care au urmat academia Barcelonei sunt fani Leo Messi și visul lor este să împartă terenul de fotbal alături deținătorul a 8 Baloane de Aur.

Meciuri excelente pentru Lamine Yamal la  EURO 24

Lamine Yamal a doborât record după record la Campionatul European din Germania. A egalat în semifinala cu Franța printr-o execuție fantastică și a depășit performanța lui Pele, devenind cel mai tânăr fotbalist care joacă într-o semifinală de turneu final.

ADVERTISEMENT

A debutat la națională la 16 ani, o lună și 26 de zile, într-un meci din preliminariile EURO 24 contra Georgiei, unde a înscris primul său gol la debut. Puștiul este deja cotat la 90 de milioane de euro de publicația Transfermarkt și este considerat viitorul star de la FC Barcelona și naționala Spaniei.

1.62 este cota oferită de SUPERBET pentru ca Spania să câștige EURO 2024

ADVERTISEMENT