Fotbal intern

Incredibil! Haos la FCSB. Florinel Coman și-a înjurat căpitanul ca la ușa cortului

25.11.2018 | 21:17
Incredibil Haos la FCSB Florinel Coman sia injurat capitanul ca la usa cortului

Incredibil! Haos total la FCSB. Florinel Coman și-a înjurat căpitanul ca la ușa cortului în timpul meciului Poli Iași – FCSB. Era minutul 30 al partidei când oaspeții presau în căutarea primului gol al partidei. Mingea a ajuns la Coman care a luat totul pe cont propriu. Acțiunea s-a terminat însă cu un aut de poartă spre nemulțumirea băncii tehnice a roș albaștrilor, dar și a celor prezenți în teren. Căpitanul de conjunctură, Lucian Filip nu a rezistat și a venit să-i reproșeze lui Coman faptul că nu a pasat. Cel poreclit „Mbappe” de patronul Gigi Becali nu a reacționat însă prea bine la criticile lui Filip și l-a înjurat pe acesta. Gestul lui Coman a fost surprins de camerele de luat vederi.

Nu e la prima abatere fotbalistul lui Dică. De altfel, Coman s-a contrat chiar cu antrenorul său înaintea jocului de la Iași. I-a reproșat lui Dică schimbările dese din echipă. “E un haos ce se întâmplă (n.r. că FCSB se plimbă dintr-un oraş în altul pentru meciurile de pe teren propriu). Părerea mea e că ar trebui să se facă un 11 şi să li se dea continuitate jucătorilor. Suntem jucători tineri şi nu ne pică foarte bine. E normal să mă deranjeze când sunt scos la pauză. Echipele puternice din Europa merg pe un nucleu şi de aceea au rezultate. Eu pot juca şi vârf împins, pot juca oriunde. Cel mai bine mă simt în bandă”, a spus Florinel Coman la conferinţa de presă de dinaintea meciului Poli Iaşi – FCSB.

Incredibil! Haos la FCSB. Florinel Coman și-a înjurat căpitanul ca la ușa cortului Florinel Coman in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 11 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Florinel Coman și-a înjurat căpitanul în timpul jocului Poli Iași – FCSB

Incredibil! Haos la FCSB. Florinel Coman și-a înjurat căpitanul ca la ușa cortului

Până la urmă, Nicolae Dică a trecut peste declarațiile jucătorului și l-a trimis în teren pe Coman. Antrenorul roș albaștrilor a ținut totuși să precizeze că accidentările dese i-au dat de multe ori planurile peste cap și de aceea a fost nevoit să improvizeze.

  • 9 goluri a marcat Florinel Coman pentru FCSB