Fotbal intern

Incredibil! Ionuț Badea vrea să își amendeze jucătorii pentru trageri de timp!

11.08.2018 | 15:11
Incredibil Ionut Badea vrea sa isi amendeze jucatorii pentru trageri de timp

Incredibil! Ionuț Badea vrea să își amendeze jucătorii pentru trageri de timp! Tehnicianul ilfovenilor a obținut cu Concordia Chiajna doar un punct în două etape după ce a primit goluri pe finalul meciurilor cu Gaz Metan și Viitorul Constanța.

Ionuț Badea trăiește periculos, iar scaunul său începe să se clatine serios după ce Concodia Chiajna a pierdut trei puncte în primele două etape ale campionatului. Însă, în ambele partide ilfovenii au primit gol pe final de joc. La Mediaș elevii lui Ionuț Badea au încasat golul de 2-1 în minutul 90+3, i ar cu Viitorul Constanța, pe teren propriu, Concordia Chiajna a fost egalată în minutul 89.

Incredibil! Ionuț Badea vrea să își amendeze jucătorii pentru trageri de timp!

Însă FANATIK.RO a aflat că jucătorii lui Ionuț Badea s-au plâns unor oameni importanți din club față de comportamentul antrenorului principal al echipei. Elevii fostului om al lui Daum sunt deranjați de o măsură pe care tehnicianul a luat-o în primele două etape. Concret? Fotbaliștii susțin că cel care a fost antrenorul secund al echipei naționale le-a transmis că dacă prinde pe vreun jucător de al său că trage de timp pe teren, atunci vor avea serios de plătit din buzunar. După meciul de la Mediaș cu Gaz Metan, portarul italian Caparco a fost serios certat de antrenorul Ionuț Badea pentru că a încercat să tragă de timp în folosul echipei. Chiar dacă pare greu de crezut chiar așa s-a întâmplat.

Astfel, la meciul de pe teren propriu al ilfovenilor cu Viitorul Constanța fotbaliștilor lui Ionuț Badea le-a fost efectiv frică să tragă de timp împotriva echipei lui Gheorghe Hagi în ultimele zece minute ale disputei , deși acest lucru poate că ar fi făcut ca formația de lângă București să nu mai fie egalată în minutul 89. FANATIK.RO a semnalat faptul că oficialii Concordiei se gândesc să încerce aducerea lui Victor Pițurcă în funcția de manager general.

Ionuț Badea a recunoscut al finalul meciului cu Viitorul că echipa sa are unele probleme. ”Am avut posibilitatea să câştigăm trei puncte, dar la final cred nu ar fi fost meritat. Un rezultat de egalitate mi se pare mai echitabil. Am întâlnit, poate, cea mai bună echipă la nivel de posesie din Liga I. O echipă care găseşte uşor spaţiile, care au mare încredere în ei la pasarea mingii. Sunt situaţii pe care nu le stăpânim noi, sunt independente de voinţa noastră. Pe mine mă interesează mai mult ce face echipa pe care o antrenez. Vă dați seama că toți ne doream să câștigăm ambele partide pe care le-am disputat în acest campionat, dar am primit gol pe finalul jucurilor.

Nu avem ce să facem. Mergem mai departe la antrenamente și trebuie să muncim și mai mult. Ne va aștepta un campionat foarte greu iar noi trebuie să începem să câștigăm partidele. Știm foarte bine care este obiectivul nostru și doar cu multă muncă ne putem atinge țelul. Chiar dacă este dureros că am pierdut trei puncte puncte pe finalul meciurilor nu mai avem acum ce să facem”, a spus Ionuț Badea.